Çözüldü✓ Asus Rog Strix G614fr Aldıktan 4 Ay Sonra Garip Isı Artışları

bu modellerde sıvı metal kullanılıyor yanlış bilmiyorsam ve şuana kadar duyduklarım veya internette gördüklerimde asusun yetkili servisini kötülüyolardı istersen güvendiğin bir yere gönderebilirsin
kvk o konuda iyi yani sıvı metal uygulayan tek yetkili servis en azından ama bu pc sıvı metalsizde soğuk kalıyor redditte macuna çevirenler vad
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kafam rahat olsun diyorsan bu tarz bir şey al ve oyun oynarken leptop altına koyabilirsin.
Ortalam 5 -10 derece farkettirir
Bunları kullanmayı maalesef tercih etmiyorum tamamen psikolojik

kvk o konuda iyi yani sıvı metal uygulayan tek yetkili servis en azından ama bu pc sıvı metalsizde soğuk kalıyor redditte macuna çevirenler vad
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunları kullanmayı maalesef tercih etmiyorum tamamen psikolojik
Zamanında kullandım doğrudur :D

Bunların daha iyileri var artık ama hep pc yerden yükseliyor hemde laptop sahibi olmanın anlamı kalmıyor yanımda taşıyamam soğutucuyu ondan tercih etmiyorum
bir işe yaramıyor zaten :D

Yine iyi, benim cihaz aldığımdan beri oyunu açar açmaz 90 derecelere sabitleniyordu armory crate güncellemesinden sonra da ısı iyice arttı 96 dereceleri görüyordu servis bir şeyi yok diye geri yolladı sattım masaüstü topladım mutluyum.

Yine iyi, benim cihaz aldığımdan beri oyunu açar açmaz 90 derecelere sabitleniyordu armory crate güncellemesinden sonra da ısı iyice arttı 96 dereceleri görüyordu servis bir şeyi yok diye geri yolladı sattım masaüstü topladım mutluyum.
Aynı cihaz mı bendede asus updateleri ile başladı zaten

Aynı cihaz mı bendede asus updateleri ile başladı zaten
Aynı cihazın bir önceki nesil 4000 serisi ekran kartlı ve i7 olan versiyonuydu,
işlemci undervolt felan her şeyi denemiştim bir işe yaramamıştı en son işlemcinin turbo boost özelliğini kapatarak çözmüştüm ama gözle görülür performans düşüşü olmuştu normal kullanmaya devam etmiştim sonra da sattım zaten.

Aynı cihazın bir önceki nesil 4000 serisi ekran kartlı ve i7 olan versiyonuydu,
işlemci undervolt felan her şeyi denemiştim bir işe yaramamıştı en son işlemcinin turbo boost özelliğini kapatarak çözmüştüm ama gözle görülür performans düşüşü olmuştu normal kullanmaya devam etmiştim sonra da sattım zaten.
O seri kronik sorunlu 2025 lerde yok bu durum 5000serisi karta sahip olanlar

O seri kronik sorunlu 2025 lerde yok bu durum 5000serisi karta sahip olanlar
Ilginç olan 3 Fanlı ve Sıvı metalli olması ile öne çıkıyor, daha önce Ryzen’li 3000 serisi ekran kartlı modelini de kullanmıştım onda ısı konusunda hiçbir problem yaşamamıştım 16 inç ve 4000 serisi olan versiyonunu da o yüzden almıştım ama ısı konusunda problemliydi.

Ilginç olan 3 Fanlı ve Sıvı metalli olması ile öne çıkıyor, daha önce Ryzen’li 3000 serisi ekran kartlı modelini de kullanmıştım onda ısı konusunda hiçbir problem yaşamamıştım 16 inç ve 4000 serisi olan versiyonunu da o yüzden almıştım ama ısı konusunda problemliydi.
Geçen sene düzelttiler ama bazı cihazlarda bendeki durum var bazılarında yok galiba. Yeni olduğu zamanlar yok kimsede

Geçen sene düzelttiler ama bazı cihazlarda bendeki durum var bazılarında yok galiba. Yeni olduğu zamanlar yok kimsede
Ben aldığımda fiyatı olması gerekenden çok düşüktü belki de sorunlu ürün sattılar bana,

Normalde 64 civarına satılıyordu ben günlerce tüm satıcıların iletişim numaralarını bulup ilerleyen zamanlarda indirim olup olmayacağını sordum
sonra birden bir tanesi 50 bin tl ye satışa koydu ben de hemen aldım sonra da sorun yaşadım.

Aynı ürünün aynı özelliklerde sadece model numarasının son harfleri değişen farklı versiyonları da vardı özellikler aynı olmasına rağmen fiyatları değişiyordu belki üretim zamanları farklı olabilir pahalıya satılanlar daha sonra üretilmiş güncellenmiş sorunları çözülmüş daha yeni versiyon olabilir.

Ben aldığımda fiyatı olması gerekenden çok düşüktü belki de sorunlu ürün sattılar bana,

Normalde 64 civarına satılıyordu ben günlerce tüm satıcıların iletişim numaralarını bulup ilerleyen zamanlarda indirim olup olmayacağını sordum
sonra birden bir tanesi 50 bin tl ye satışa koydu ben de hemen aldım sonra da sorun yaşadım.

Aynı ürünün aynı özelliklerde sadece model numarasının son harfleri değişen farklı versiyonları da vardı özellikler aynı olmasına rağmen fiyatları değişiyordu belki üretim zamanları farklı olabilir pahalıya satılanlar daha sonra üretilmiş güncellenmiş sorunları çözülmüş daha yeni versiyon olabilir.
Şu an tuf ve roglar düzgün şimdi bir başka arkadaş ulaştı 9955hx kullanan başka bir markada ondada aynı termal değerler varmış başta onunkide serinmiş belki bir update sorunu belkide Windows bilemedim

Kendi kendine düzelen pc şu an bf6 da cpu 75 gpu 75 derece 190w crossloadda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,567
Üyeler
197,499
Son üye
Veneura
Geri