5070 Ti Lı Sistem İçin Yorum İstiyorum

Biraz uzun vadede malzeme değiştirmeden panda 2k da bütün AAA oyunlar ve indie oyunları(modlu rt li) şekilde oynamak birazda iş uygulamalarıma bakmak ama genel olarak oyun için
Hocam konuyu genel olarak okumadım ama parçalara istinaden konuşayım. Tüm parçaları hepsiburadadan seçmişsiniz 9 taksit olması gerekiyor galiba parçaların o yüzden olduğunu varsayıyorum.

Açıkçası ben ne yapılmaya çalışmış tam çözemedim. Siyah sistem istiyorsanız neden ekran kartı beyaz, Beyaz istiyorsanız neden anakart psu ramler ve sıvı soğutma siyah o kısmı hiç çözemedim. Aydınlatırsanız ona göre tavsiye vereyim

Biraz uzun vadede malzeme değiştirmeden panda 2k da bütün AAA oyunlar ve indie oyunları(modlu rt li) şekilde oynamak birazda iş uygulamalarıma bakmak ama genel olarak oyun için
Renk olarak beyaz sistem mi siyah sistem mi istiyorsunuz ? Birde hepsiburada olması şart mı ?

Zaten az önce bir arkadaş demişti anakart çok gereksiz benim işlerim için yani en fazla 1 kamera 1 de mikrofon takarım daha sonra öbür klavye mouse vb harici 8000 civarı hızı da gereksiz geldi genel olarak ramler 6000 civarı ve bunlar zaten xmp ve expo ayarlarıyla diye biliyorum extradan bir hız vermeyecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Renk olarak beyaz sistem mi siyah sistem mi istiyorsunuz ? Birde hepsiburada olması şart mı ?
Yani peşin taksit imkanından dolayı seçtim

Rengide fark etmez o kadar

Zaten az önce bir arkadaş demişti anakart çok gereksiz benim işlerim için yani en fazla 1 kamera 1 de mikrofon takarım daha sonra öbür klavye mouse vb harici 8000 civarı hızı da gereksiz geldi genel olarak ramler 6000 civarı ve bunlar zaten xmp ve expo ayarlarıyla diye biliyorum extradan bir hız vermeyecek

Yani peşin taksit imkanından dolayı seçtim
Dostum madem ihtiyacın yok neden çok yüksek modeli ekledin anlam veremedim :) atx mi istiyorsun maxt yeter mi ona göre model önereceğim

Biraz arada açık bir şey olsun demiştim hep simsiyah diye

Dostum madem ihtiyacın yok neden çok yüksek modeli ekledin anlam veremedim :) atx mi istiyorsun maxt yeter mi ona göre model önereceğim
Matx biraz küçük görünüyor kasanın içinde diye ama eğer daha iyi bir fikrin varsa fikirlere açığım

Biraz arada açık bir şey olsun demiştim hep simsiyah diye

Matx biraz küçük görünüyor kasanın içinde diye ama eğer daha iyi bir fikrin varsa fikirlere açığım
Hocam dolu bir anakart istiyorsan ve ATX boy beyaz istiyorsan hepsiburada satılan en F/P modeller şunlar
- https://www.hepsiburada.com/asus-tu...m-2-ready-for-advanced-ai-pc-pm-HBC0000DVFK0Z
- https://www.hepsiburada.com/sapphir...1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.6.3

Gençler şimdi bir tane setup hayalim var bir süredir gerçekleştirmeyi umduğum ve yakın tarihli, yakın zamanda değiştirmeyi yükseltmeyi düşünmüyorum 5 yıl gibi gibi
Düşündüğüm parçalar
Ekran kartı:Rtx5070 ti asus tuf beyaz
İşlemci:7 9800x3d
Anakart:Msı mag tomahawk x870e
Psu:Corsair rm850x
Soğutucu:Msı mag coreliquid a13
Depolama:Samsung 9100 pro 1tb
Kasa:Corsair Icue 5000x
Ramler:Kingston 1x32 6000mhz 30cl (hynix sanırım) kf560c30BBE-32TR
Bide 2k monitör msı mpg 271QR QD-Oled x50
Bunlar baktığım parçalar özellikle peşin taksit seçeneği iyi olan sitelerde
Şimdi konuyu açmamın nedeni bu sistem ne kadar akıl kârı hani, denemişsinizdir dersiniz şu parçanın kroniği var oyu var buyu var falan niye alıyon diyip de eğer sorunlu bir şey varsa bana da söyleyin diye
Ürünlere yorum yapıyorum; hepsi çok iyi. Kasa işi zevk. Biraz daha performanslı veya ayar çekebilmek için 16x2 = 32gb ram öneririm. Ancak tek 32 de olur. Tek ram DDR5 ram dual çalışıyor ztn, öyle olmasa da kayıp pek yok.

Onu birazda gmod vb modlu serverlar ve işlerde kullanmak için beklemekten çok sıkılıyordum zevkim gidiyordu eskiden

Ssd için dedim
Onu birazda gmod vb modlu serverlar ve işlerde kullanmak için beklemekten çok sıkılıyordum zevkim gidiyordu eskiden

Ssd için dedim
Genel olarak senin seçtiğin parçalardaki en büyük sıkıntı anakart ve ekran kartı çok pahalı seçilmiş. 70k ya 5070Ti seçmişsin vatan bilgisayarda 64e 5080 veriyolar öyle söyliyim o yüzden biraz daha makul parçalar seçebilrisin.

Ama bu gösterdiğin ssd dediğin fiyat farkı için baya iyi

Ama bu gösterdiğin ssd dediğin fiyat farkı için baya iyi
Birkaç saniye farkedicek en fazla hocam bence 13k vermeye gerek yok. En azından 9k olanı alman iyi olur ama ben olsam 6k lığı alıp geçerim. Gen 5 ler biraz fazla ısınıyor çünkü

İnternetteki veya yakınımdaki vatanda hiç 64 bine 5080 görmedim linki varsa alabilirmiyim
Genel olarak senin seçtiğin parçalardaki en büyük sıkıntı anakart ve ekran kartı çok pahalı seçilmiş. 70k ya 5070Ti seçmişsin vatan bilgisayarda 64e 5080 veriyolar öyle söyliyim o yüzden biraz daha makul parçalar seçebilrisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,756
Üyeler
197,546
Son üye
hamzaklc67
Geri