dodomi
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
1 ay oldu, n11 den almıştım orada ziraate 9 taksit yapıyor
Ne zaman aldın kral acaba daha da düşer mi
Ne zaman aldın kral acaba daha da düşer mi
Güzel günlerde kullan kankim1 ay oldu, n11 den almıştım orada ziraate 9 taksit yapıyor
Bakalım biraz daha bekleyeceğim ben peki rx6700xt 12 gb la kıyaslanırsa hangisi iyi ?1 ay oldu, n11 den almıştım orada ziraate 9 taksit yapıyor
ortalamada benzer performans veriyorlar ikinci el rx alcağımı sıfır bunu alırdımGüzel günlerde kullan kankim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakalım biraz daha bekleyeceğim ben peki rx6700xt 12 gb la kıyaslanırsa hangisi iyi ?
Yani tabi bu daha mantıklı aynı ise performanslarıortalamada benzer performans veriyorlar ikinci el rx alcağımı sıfır bunu alırdım
B550 ler gereksiz pahalı yaKonu açılmışken. Arcb580 & ryzen 5 5600 & Msi b350 tomahawk anakart ile kullanıyorum pcie 3.0 olduğu için b550 almak istiyorum ama gereksiz masraf gibi geliyor bana. Anakartım güzel rebar destekliyor ama sırf arc b580 pcie 4.0 x8 olduğu için kafama takıyorum.
her gece vatana bakıyorum acaba güzel bi indirim yaparmı diyeKonu açılmışken. Arcb580 & ryzen 5 5600 & Msi b350 tomahawk anakart ile kullanıyorum pcie 3.0 olduğu için b550 almak istiyorum ama gereksiz masraf gibi geliyor bana. Anakartım güzel rebar destekliyor ama sırf arc b580 pcie 4.0 x8 olduğu için kafama takıyorum.
hiç sorma, üzerine biraz daha eklesem çok iyi am5 anakartlar var onlardan alırım ama sırf şu ram fiyatlarından dolayı kaldım am4 de. B580 ve ddr4 sistemi artık ölene kadar kullanmaya devam.B550 ler gereksiz pahalı ya
aynen öylehiç sorma, üzerine biraz daha eklesem çok iyi am5 anakartlar var onlardan alırım ama sırf şu ram fiyatlarından dolayı kaldım am4 de. B580 ve ddr4 sistemi artık ölene kadar kullanmaya devam.