Msi Pro A620am-G-Evo-Wifi 3968(Vatan)

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
731
Wifili anakart için iyi fiyat. Oc ile işi olmayana hesaplı olduğunu düşünüyorum.
2 adet m2 yuvası ile avantajlı bir anakart.
Paylaştığın için teşşekkür ederim , konudan bağımsız son günlerde a620 serisi ana kartların b650 fiyatlarını geçmesi garip bir durum 300 tl lik wifi anteni için bu fiyatlar garip

Paylaştığın için teşşekkür ederim , konudan bağımsız son günlerde a620 serisi ana kartların b650 fiyatlarını geçmesi garip bir durum 300 tl lik wifi anteni için bu fiyatlar garip

Hocam wifi ile alıcı farklı. Bende mercusys verdiğiniz ürün var. Wifi 6nın yerini tutamaz.
Ürün 1000 tl fark ettirir. Bende iki adet mercusys var. Kopmalar oluyor.
Yine de son kullanıcı karar vermeli.

Hocam wifi ile alıcı farklı. Bende mercusys verdiğiniz ürün var. Wifi 6nın yerini tutamaz.
Ürün 1000 tl fark ettirir. Bende iki adet mercusys var. Kopmalar oluyor.
Yine de son kullanıcı karar vermeli.
Valla bende b650 m r vardı o attığım antenli mercuys kullanıyordum kopma olmadı hiç , x670 p ana karta geçtim ana kartın wifi 6 si ile mercuyus arasındaki 2 farkı say desen , tek fark wifi ana karta dahil derim başka farkı yok tabikide modemin kalitesi de önemli benim modem wifi 6 desteklediği içinde olabilir

Çift M2, Wi-Fi 6E, 2.5G Lan, 64MB Bios, 3x Argb Pin, 1x Type C, Clear Cmos. 4K için bence güzel özellikleri var, forumdaki lerin %90`ının ihtiyacını karşılar.

Msi B850m-g elimdeki ramler ile expo açamadım bir türlü farklı bios dene filan derken görüntü alamayınca clear cmos bayağı işime yaramıştı bende ki şans tabi aynı ramler ile msi h810m-g de sorun yaşamadım msi iyi yanı dolu dolu yapıyor anakartları özellikle kampanyada çok cezbediyor ama asus'dan pek vazgeçmem bu saatten sonra .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,550
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri