PS5 almalısın GTA6 uzun süre bilgisayara gelmez.GTA 6'yı High'da yüksek FPS oynatacak bir bilgisayar almak istiyorum. Hangi bilgisayarı almalıyım?
Minimum 5070 li sistem bak gta6 içinGTA 6'yı High'da yüksek FPS oynatacak bir bilgisayar almak istiyorum. Hangi bilgisayarı almalıyım?
PC pazarı şu an daha büyük. Söylentiler 2027 Şubat'ta geleceği yönünde.PC'ye gelmesi zaten kafadan 2-3 sene sürer bence. GTA5 keza öyle oldu 2013 konsollara geldi 2015 PC geldi.
Ben hiç görmedim hocam doğrudur. GTA5 baz alarak söyledim belki satış pazarlaması olarak PC'ye erken getirirler hatta kim bilir erteleme sebebi PC'ye de çıkışıdır belki sürpriz yapacaklardır.PC pazarı şu an daha büyük. Söylentiler 2027 Şubat'ta geleceği yönünde.
PC'ye gelmesi zaten kafadan 2-3 sene sürer bence. GTA5 keza öyle oldu 2013 konsollara geldi 2015 PC geldi.
Pc pazarının büyüklüğü ile pek alakası yok hocam aslında. Zamanında teknik limitasyonlardan dolayı PS3'e çıkarmak ve oradan PC'ye portlamak bela bir iş olduğundan geciktiler çıkarmakta.PC pazarı şu an daha büyük. Söylentiler 2027 Şubat'ta geleceği yönünde.
Ben bilgisayar her türlü alacağım gta6 yıda güzel oynatsın istiyorumgta 6'yı çok istiyorsan ps5 al şimdiden çünkü oyun en erken 5-6 ay içinde çıkacak pcye ps5e çıktıktan sonra
spoiler yeme şansın çok yüksek bu aralıkta
Valla spoiler sorunu olmasa bende beklerdim ama güvenemiyorum oyüzden oyun çıktığı an oynayabilmek için bi ps5 bakıyorum etraftanBen bilgisayar her türlü alacağım gta6 yıda güzel oynatsın istiyorum
Ben yatırımlık aldım hem de gta ve wolverine için düşündüm yatırım tuttuValla spoiler sorunu olmasa bende beklerdim ama güvenemiyorum oyüzden oyun çıktığı an oynayabilmek için bi ps5 bakıyorum etraftan