Gta 6 İçin Sistem Önerisi

xSharge

80+
Reaksiyon skoru
27
GTA 6'yı High'da yüksek FPS oynatacak bir bilgisayar almak istiyorum. Hangi bilgisayarı almalıyım?

Bismillah oyun çıksın önce :)

PC'ye gelmesi zaten kafadan 2-3 sene sürer bence. GTA5 keza öyle oldu 2013 konsollara geldi 2015 PC geldi.

PC pazarı şu an daha büyük. Söylentiler 2027 Şubat'ta geleceği yönünde.
Ben hiç görmedim hocam doğrudur. GTA5 baz alarak söyledim belki satış pazarlaması olarak PC'ye erken getirirler hatta kim bilir erteleme sebebi PC'ye de çıkışıdır belki sürpriz yapacaklardır. :hoba:

acaba ryzen 9*rtx5050*16gb ramli laptopumda oynar mıyım

PC'ye gelmesi zaten kafadan 2-3 sene sürer bence. GTA5 keza öyle oldu 2013 konsollara geldi 2015 PC geldi.
PC pazarı şu an daha büyük. Söylentiler 2027 Şubat'ta geleceği yönünde.
Pc pazarının büyüklüğü ile pek alakası yok hocam aslında. Zamanında teknik limitasyonlardan dolayı PS3'e çıkarmak ve oradan PC'ye portlamak bela bir iş olduğundan geciktiler çıkarmakta.

Şu anki konsol platformları daha rahat olduğundan 7-8 ay 1 yıl gibi bir sürede yayınlamayı planlayabilirler ama onu da yine satışa, oyunculardan aldıkları geri dönüşe göre falan yaparlar. Her türlü yok satacak zaten de yine de kârı maksimize etmek için bekletebilirler. Konsol bu jenerasyon için pazar olarak zayıf kalsa da hala çok büyük bir pazar. Bazı oyunlarda PC çok ciddi geride bile kalabiliyor oyuncu sayısında.

Kendileri için en mantıklısını yaparlar kısacası.

gta 6'yı çok istiyorsan ps5 al şimdiden çünkü oyun en erken 5-6 ay içinde çıkacak pcye ps5e çıktıktan sonra

spoiler yeme şansın çok yüksek bu aralıkta

gta 6'yı çok istiyorsan ps5 al şimdiden çünkü oyun en erken 5-6 ay içinde çıkacak pcye ps5e çıktıktan sonra

spoiler yeme şansın çok yüksek bu aralıkta
Ben bilgisayar her türlü alacağım gta6 yıda güzel oynatsın istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,983
Üyeler
197,594
Son üye
kursatpeker
Geri