Unloading Existing Amı Ntfs Driver V0x10000 Hatası Alıyorum

RepL0R

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhabalar Bilgisayarıma format atıp w11 yüklemek içi rufustan usb ye windows yazdırdım, formatı atarken windows 11 pro yu seçtim tüm her şeyi geçtim daha sonra windows yüklenirken %70 lerde bir anda bilgisayar resetlendi. ardından bu ekrana geldi 2 adet hata gözüküyor birincisi "Unloading existing AMI NTFS Driver v0x10000 " ikincisi ise "Windows bootmgr encountered a security validation or internal error" secure boot'u kapattım düzelmedi xmp profili kapattım düzelmedi. tekrar başka usb ile format atmaya çalışıyorum hep aynı ekrana dönüyor ne yapabilirim ? Bilgisi olan ya da bilgisi olan birini tanıyan varsa etiketleyip yardımcı olursa sevinirim.
WhatsApp Image 2026-06-06 at 19.49.38.webp

Aynı hata alıyorum çözüm olursa etiktetleyin
M flash ile Bios’u güncelle düzeliyor hocam. Bios eğer son sürümse, yabancı kaynaklarda farklı yöntemler vardı onları deneyebilirsin. Hata kodu ile aratınca çıkıyor

M flash ile Bios’u güncelle düzeliyor hocam. Bios eğer son sürümse, yabancı kaynaklarda farklı yöntemler vardı onları deneyebilirsin. Hata kodu ile aratınca çıkıyor
kendi açtığım konuda da bahsettim çözüm olarak burayı unutmuşum ama yine de teşekkürler doğru çözümü vermişsiniz en son aklıma gelen bios update idi onu yapınca düzeldi sağolun yine de teşekkürler

Geri