Bu Sistem Alınır mı?

aslında daha iyi, her bileşenin sıfır ve kapalı kutu olduğunu görmüş oluyorsun. istersen sistemi satın almadan önce bulunduğun yerdeki vatan bilgisayarı ara sistemi montaj yapabilirler mi öğren. bazı şubeler montaj yapıyorlar çünkü. toplamak aslında basit. yt den videolarla kendin bile toplayabilirsin. ama cesaret edemiyorsan, bulunduğun şehri belirt ve forumdan yardım talep et. mutlaka sana yardımcı olacaklardır...
ayrıca web'e özel ibaresi de yok sistemde. sana yakın bir vatan bilgisayar şubesi varsa gidip oradan alarak montaj talep edebilirsin belki...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en yakın vatan 2.5 saat mesafede bilgisayarcıya toplatmam lazım o da extra masraf yani sistemin ucuz olmasının bir anlamı kalmıyor böyle
nerede yaşıyorsun ?

ayrıca web'e özel ibaresi de yok sistemde. sana yakın bir vatan bilgisayar şubesi varsa gidip oradan alarak montaj talep edebilirsin belki...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerede yaşıyorsun ?
ankara

Geçenlerde indirimden Game Garaj Elite S62'yi forumdan takip ederek 66bin tl'ye aldım, ancak parçaların kalitesinden çok emin olamadım. Hem itopya Kuarkta hem de vatandaki sistemde kullanılan ekipmanlar daha kaliteli gibi. Gördüğüm kadarıyla aralarında işlemci ve ram farkı var. Siz olsaydınız 16gb ramli 58bin tl vatanın paketini mi tercih ederdiniz yoksa 32gb ramli 66bin tl GG elite s62 mi? Bir de 7500f yerine u5 245kf daha mı kötüdür?

64bfb521-4fcf-4632-81c2-dbcccca69907.webp

Geçenlerde indirimden Game Garaj Elite S62'yi forumdan takip ederek 66bin tl'ye aldım, ancak parçaların kalitesinden çok emin olamadım. Hem itopya Kuarkta hem de vatandaki sistemde kullanılan ekipmanlar daha kaliteli gibi. Gördüğüm kadarıyla aralarında işlemci ve ram farkı var. Siz olsaydınız 16gb ramli 58bin tl vatanın paketini mi tercih ederdiniz yoksa 32gb ramli 66bin tl GG elite s62 mi? Bir de 7500f yerine u5 245kf daha mı kötüdür?

Alıntıyı görüntüle
32 ramli alabiliyorsan 32 ramli olanı al amd ler oyunlarda daha iyi intelin normalde daha iyi olmasının bi önemi yok karşılaştırdım ben nerdeyse aynılar rekabetçi oyunlarda intel çok kötü birde

32 ramli alabiliyorsan 32 ramli olanı al amd ler oyunlarda daha iyi intelin normalde daha iyi olmasının bi önemi yok karşılaştırdım ben nerdeyse aynılar rekabetçi oyunlarda intel çok kötü birde
Ram THULL vortex 32gb 7200mhz ram ve 7500f var GG sisteminde ve 66k, vatandakinde intel 245kf var ve 16gb ram var eğer onu alırsam 32gb'a upgradelerim diye düşünüyorum şu anki upgradesiz fiyatı 58k. İntel 245kf için 9600x'in muadili diyorlar o yüzden kafam karıştı biraz ve kullanılan parçalar msi gskill gibi daha bilinen markalar. Psunun aigo olması, anakartın biostar olması ve ramin de thull olması biraz soru işareti oldu bende GG sisteminde.

Geri