Gündelik İçin En İyi En F/P Kulak Üstü Kulaklık Hangisidir

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
3500
Arkadaşlar gündelikte kullanmak için f/p kulak üstü kulaklık arıyorum çok müzik dinleyen biri değiim otobüste yolda bazen lazım oluyor aradığım kriterler kulak üstü olması şarjının uzun süre gitmesi ve kolay kolay bozulmaması. Jbl almayı düşünmüyorum daha çok önerebileceğiniz modeller varmıdır bütcem 3-4 bin tl arası

Space One önerecektim maalesef sadece pembesi kalmış. SoundCore'dan çok memnunum daha düşük modeliyle yıllarca spor yaptım. Büyük kulaklı biri olarak diyorum kulağını sıkmaz sesi yalıtır sesi fullersen sağır eder cızırtı da yapmaz. İndirimde falan denk düşürürsen kesinlikle al. JBL gerçekten fiyatını hak etmiyor.

Space One önerecektim maalesef sadece pembesi kalmış. SoundCore'dan çok memnunum daha düşük modeliyle yıllarca spor yaptım. Büyük kulaklı biri olarak diyorum kulağını sıkmaz sesi yalıtır sesi fullersen sağır eder cızırtı da yapmaz. İndirimde falan denk düşürürsen kesinlikle al. JBL gerçekten fiyatını hak etmiyor.
sağol kral ben 10 gün içinde almayı düşünüyorum varsa böyle farklı bildiğin modeller beni aydınlat lütfen

sağol kral ben 10 gün içinde almayı düşünüyorum varsa böyle farklı bildiğin modeller beni aydınlat lütfen

MCHOSE V9 Kablosuz Kulaklık

Kankam yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Arkadaşımda kullanıyor üstüne basa basa almamı söyledi. Ben oyun oynamak için alacağım fakat mikrofonu çıkartılabiliyor. Günlük hayatta da kullanabilirsin. Dongle ile birlikte geliyor cs valo gibi oyunlar oynuyorsan gecikmesiz kablosuz mis gibi oyununu da oynarsın. ATK Neptune N9'a da bakabilirsin fakat bunun küçük bir kroniği var sanırım

Geri