Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 62,155
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o zaman ona dikkat etmek lazım vidaların yüzünün fotoğrafını çekip aynı şekilde geri sıkmak lazım. Ama illaki fark edeceklerse aldıktan 6 ay sonra falan servise hem RAM takviyesi için hem de temizlik için gönderilebilir. RAM'i alıp yollama işini bilmiyordum bu arada.Sök tak yaptığında vidalardan belli oluyor .Kendin rami alıp yolladığında takıyorlardı.Geçen sene başlarında ram takiviyesine sorun yapmıyorlardı ama garanti koşullarını değiştiriyorlar.
RAM'i alıp yollama işini bilmiyordum bu arada.Rami alıp kargola taksınlar niye ordan alıyorsun? Benim ekran 500nit hocam bundan ona geçsem muhtemelen ekranı sırıtır ama dediğim gibi artılarıda kesinlikle var. Yük altında işlemci ve ekran kartı ortalama sıcaklıkları nasıl?
Oda sıcaklığında kullandığımı baz alırsak hocam şimdi en serin şekilde pilde eco modda çalışıyor. 30-35 derece arasında. Fişe taktığımızda ekran kartı çalışırsa boşta 40-45 derecelerde çalışıyor. Bilgisayar boşta iki saattir çalışıyor şu anda 47 derece. Soğutucu veya altına kitap mitap bir şey koymuyorum.
Yukarıda saydığım ağır oyunlar içinde.
Performans modda: 70-75 derecelerde. Fan sesi çok az çok rahat. Turbo modla 5-10 FPS fark oluyor. (AC: SHADOW ULTRA 2K 80 FPS ortalama)
Turbo modda fan sesi fazla. Sıcaklıklar 80 derece çevresinde. FPS performans moduna göre daha fazla. (AC: SHADOW ULTRA 2K 90 FPS ortalama bomboş map olduğu için genelde 100 üstü veriyor)
O yüzden hep kullandığım ve en mantıklısı performans modu.
Fortnite ve Rocket League gibi hafif oyunlarda istersen dengeli veya sessizde bile oynayabilirsin yani.