Hahaahahahahahainternette 5bin iken 13bine almış isen baya kara geçmişsin kral
Dostum aynı model demedim takım elbiseden normalde anlamıyorum alan varsa önceden fiyat ortalaması kaliteli olanlar için ortalama ne kadar diye sordum aslındainternette 5bin ken 13bine almış isen baya kara geçmişsin kral
Kalite farkı vardırİnternette takım elbise baktığımda 5bin 7bin arası gidip geliyor bugün mağazadan 13 bine aldım ds damattan sizce kazıklanmış mıyım?
Ben 6 ya W Collection keten takım gördüm. Yazlık, Fatih/Historiada. fena Fiyat/Marka değil, yazında rahat giyilir yani keten diye.içine sindiyse beğendiysen kazıklanmadın. memati değilsen hergün takım elbiseyle yatıp kalkmıyorsundur. önemli olan bedeni sana uyması kaliteli olması görüp beğenip almak. internetteki 4k-5k takım elbiseleri tamamen şans işi.
Bi sefer alsam mi diye dusunurken magazaya girdigimde ucuz olan ile pahali olan arasinda kumas kalitesi farki vardi. Eger ayni urunse eve kaziklanmissin veya indirimi kacirdin ama farkli urunler ise intertlnetten baktiginin kumasi kesimi kalibi farkli olabilir.İnternette takım elbise baktığımda 5bin 7bin arası gidip geliyor bugün mağazadan 13 bine aldım ds damattan sizce kazıklanmış mıyım?