Tarihi Geçmiş Protein Tozu Kullaılırmı ?

Koparan

80+
Reaksiyon skoru
18
Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma tarihi 11/25 gözüküyor bu ürünü kullanmamda bir sakınca var mı ? Tozda topaklanma vs. gözükmüyor

1 hafta 1 ay olsa üzerine tartışılabilir ama 7 ay geçmiş dostum bence kullanma

son kullanma tarihi mi yaziyor tavsiye edilen tuketim tarihi mi tett ise kullanabilirsiniz skt ise ben yine kullanirdim ama onermem

Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma tarihi 11/25 gözüküyor bu ürünü kullanmamda bir sakınca var mı ? Tozda topaklanma vs. gözükmüyor
kutusu açılsın açılmasın skt yada tett tarihini bırak 15 gün kala bile tadı değişmeye başlıyor, tadı normal gelsede sonradan motoru bozarsın at çöpe

TETT yazıyor , skt değil hala kutusunu açmadım gün içinde kutusunu açıp fotoğraf atayım zaten kullanılmayacak durumdaysa kullanmam.

protein tozu alıyon maden niye kullanmıyorsun hata sende

İstersen önce sokak kedilerinde deneyebilirsin. Onlara bir şey olmazsa kendin tüketirsin.

@Alihanyilmaz kardeş sen buraya gelip dalga geç diye mi ben konu açıyorum hayırdır ? Hayvan düşmanlığıda var sen de herhalde.

Son düzenleme:
Geri