Tarihi Geçmiş Protein Tozu Kullaılırmı ?

Koparan

80+
Reaksiyon skoru
18
Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma tarihi 11/25 gözüküyor bu ürünü kullanmamda bir sakınca var mı ? Tozda topaklanma vs. gözükmüyor

1 hafta 1 ay olsa üzerine tartışılabilir ama 7 ay geçmiş dostum bence kullanma

son kullanma tarihi mi yaziyor tavsiye edilen tuketim tarihi mi tett ise kullanabilirsiniz skt ise ben yine kullanirdim ama onermem

Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma tarihi 11/25 gözüküyor bu ürünü kullanmamda bir sakınca var mı ? Tozda topaklanma vs. gözükmüyor
kutusu açılsın açılmasın skt yada tett tarihini bırak 15 gün kala bile tadı değişmeye başlıyor, tadı normal gelsede sonradan motoru bozarsın at çöpe

TETT yazıyor , skt değil hala kutusunu açmadım gün içinde kutusunu açıp fotoğraf atayım zaten kullanılmayacak durumdaysa kullanmam.

İstersen önce sokak kedilerinde deneyebilirsin. Onlara bir şey olmazsa kendin tüketirsin.

@Alihanyilmaz kardeş sen buraya gelip dalga geç diye mi ben konu açıyorum hayırdır ? Hayvan düşmanlığıda var sen de herhalde.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,846
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri