❌İndirim Bitti! Xpg Lancer 8gb 5200mhz 1999₺ 😱🔥🔥

hocam boyle indirimlerden nasil haberiniz oluyor aninda

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz
Alabilirdim ama almadım. İhtiyacı olan alsın dedim ama bazı yamyamlar bitirmiş. Zaten bu yamyamlar alsa bile maksimun 1,5k kâr edecek.

alan var mı bizden ? ben ilk açtığımda kaplanın linkten sepete eklemedi

Ah be kardeşim azıcık kafanızı çalıştırın, açları doyuruyorsunuz.

Önce gider 2 tane kit alırsın sonra tamamen alakasız farklı bir hesap açarsın farklı tc no ile 2 kit de oradan alırsın etti mi sana 4x8 32GB sonra gelir konu açarsın. Ben yakalıcam da millete atacam :D gram umurumda olmaz valla kimse nasılsa alanların %90 ı al-satçı aç doyuracağıma kendim alırım.
Sonra 4 Rami takınca yaşadığın stabilite sorunu ile mavi ekran alır burada konu açarsın.

Al sat harici mantıksızdı almak. Kullanılacak ürün değil 8x2 dışında

Ah be kardeşim azıcık kafanızı çalıştırın, açları doyuruyorsunuz.

Önce gider 2 tane kit alırsın sonra tamamen alakasız farklı bir hesap açarsın farklı tc no ile 2 kit de oradan alırsın etti mi sana 4x8 32GB sonra gelir konu açarsın. Ben yakalıcam da millete atacam :D gram umurumda olmaz valla kimse nasılsa alanların %90 ı al-satçı aç doyuracağıma kendim alırım.
Hocam haklısınız ama bir detay var, açları doyurmak değil tokları doyuruyor aslında🤣 ihtiyacı olmayan insanlar kar etmek için bütün stokları eritiyor ışık hızıyla ve bunu herkesten hızlı yapıyorlar

Vatan indirimlerinde Ram alanlar

images.webp

Alabilirdim ama almadım. İhtiyacı olan alsın dedim ama bazı yamyamlar bitirmiş. Zaten bu yamyamlar alsa bile maksimun 1,5k kâr edecek.
Hocam sandığınız gibi değil maalesef ben anında görmeme rağmen alamadım. Aramızda süper güçlere sahip fırsatçılar var bizim onların yanında şansımız yok ne yazık ki🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,452
Üyeler
198,138
Son üye
Milesklt
Geri