Yardım 4/7k Arası Tavsiye Edebiliceğiniz Ana Kart

Reaksiyon skoru
2
Beyler 9060Xt ekran kartım var muhtemelen 7500f ve 16gb patriot ram alacağım. Ana kart konusunda arada kaldım evde kablo dolaşmasını istemediğim için WiFi’li tercih edeceğim. Size danışmak istedim en iyi fiyat performans tavsiye ettiğiniz şeyler varsa incelemekten keyif alacağım.

Beyler 9060Xt ekran kartım var muhtemelen 7500f ve 16gb patriot ram alacağım. Ana kart konusunda arada kaldım evde kablo dolaşmasını istemediğim için WiFi’li tercih edeceğim. Size danışmak istedim en iyi fiyat performans tavsiye ettiğiniz şeyler varsa incelemekten keyif alacağım.
Bütçende bu anakartlara bakılabilir.

Not: Biostar modellerinde wifi kartını kendin alman gerek, dahili antel gelmiyor. İstediğin bir modülü alıp kendin takıyorsun.

Zaman varsa cumayı bekle istersen indirim gelir
Dün Colorful arx indirime girmişti onu almıştım aslında 6.200 tl ye. Bugün elime ulaştı Matx göndermişler geri iade ettim. Acelem yok bu hafta sonuna kadar bekleyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam şunun hakkında ne düşünürsünüz.
500tl puanla 6.600tl ye geliyor

Son düzenleme:
Dün Colorful arx indirime girmişti onu almıştım aslında 6.200 tl ye. Bugün elime ulaştı Matx göndermişler geri iade ettim. Acelem yok bu hafta sonuna kadar bekleyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam şunun hakkında ne düşünürsünüz.
500tl puanla 6.600tl ye geliyor
atx istiyorsan iş değişir. O listede Msi hariç bütün kartlar matx. Onu baştan belirtmen gerekirdi. Atx istiyorsan wifi destekli sadece o listede ki msi var. Wifi'dan vazgeçersen 3 m2 slotlu gigabyte'ın bu modeli de var.

Geri