konur43
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Onaylanınca hemen sanal kart oluşturup kullanabilirsiniz, fiziki olarak gelmesini beklemenize gerek yok. Maksimum 2-3 gün sürüyor.Paraf Kart çıkartmak istesem kaç güne cikar?
Onaylanınca hemen sanal kart oluşturup kullanabilirsiniz, fiziki olarak gelmesini beklemenize gerek yok. Maksimum 2-3 gün sürüyor.Paraf Kart çıkartmak istesem kaç güne cikar?
Kredi kartı şart sanirimVatan Bilgisayar'ın Halk Bankası ile yaptığı çok iyi kampanyalardan bir tanesi.
Geçtiğimiz kış döneminde 39 bin TL maliyet ile 5070 Ti almıştım benzer kampanyalar ile, şimdi fiyatlar bir tık yüksek seyretmesine rağmen yine de çok iyi fiyatlara düşebiliyor kampanya komboları ile.
Bu arada, Paraf üzerinde hali hazırda puan kazanabileceğiniz üç farklı kampanya var. Tahminime göre kampanyalar birleşiyordur, çünkü geçmişteki kampanyalar hep birleşti. Parafly kampanyası biraz daha spesifik ve kart teslimatı belli bir zaman alacağı için ilk iki kampanyayı baz almakta fayda var.
Sizlerden ricam, kayda değer indirimli olarak gördüğünüz ürünleri konu altında paylaşın ki herkes faydalanabilsin.
1-) Babalar Günü 1.000TL
Alıntıyı görüntüle
2-) Babalar Günü 10.000TL'e Kadar
Alıntıyı görüntüle
3-) Parafly İlk Harcamaya 5000TL
Alıntıyı görüntüle
---
17.06.2026 - Gece İndirimleri
*EKRAN KARTLARI*
Zotac 5070 Ti Solid SSF 48.143 TL (6000TL Puanı maliyetten düşersek 42.143TL)
(Fiyatına göre alınabilir, soğutma ve ekstra özellik anlamında giriş seviyesi bir model.)
Alıntıyı görüntüleZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Zotac 5080 Solid Core OC 64.973TL (6000TL Puanı maliyetten düşersek 58.973TL)
(Soğutma bloğu yanlış bilmiyorsam 2,5 slot kalınlığında, SSF modellerden bir tık üst soğutmaya sahip. Asus Prime serisi gibi düşünülebilir.)
Alıntıyı görüntüleZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Asrock Rx 9070 XT Challanger 35.478TL (6000TL Puanı maliyetten düşersek 29.478TL)
(9070XT serisi şaşırtıcı şekilde geçen yılın fiyatlarına yakın seviyede seyrediyor. Daha iyi kampanyalar denk getirilebilir.)
Alıntıyı görüntüleASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
*CEP TELEFONLARI*
Vivo X200 FE 12/256 42.297TL (6000TL Puanı maliyetten düşersek 36.297TL)
(Kompakt boyutlara sahip S25 FE alternatifi. Chipset çok güçlü, kameralar incelemelerde övülmüş, batarya boyutuna göre çok iyi.)
Alıntıyı görüntüleVivo X200 FE 12+256GB Mavi Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vivo X200 FE 12+256GB Mavi Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
*NOTEBOOK / ULTRABOOK*
Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 125H-16Gb-512Gb Ssd-14.2inc 38.699TL (3000TL Puanı maliyetten düşersek 35.699TL)
(14.2 İnç, 3:2 en boy oranlı, 500 nits parlaklığa sahip ve çok yüksek çözünürlüklü bir OLED panele sahip. Çift fanlı soğutma sayesinde işlemci yüksek frekans seviyelerinde uzun süre kalabiliyor. Batarya yoğun kullanımda 6 - 8 saat arası gidiyor. Klavye, touchpad kaliteli. Hoparlörler ortalama. Neredeyse geçen senenin fiyatına geliyor.)
Alıntıyı görüntüleHuawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Nakit alamıyorsunuz galiba puan yüklüyolar onu harcayabiliyorsunuz diye biliyorum. itopyadan zamanında oem paket almıştım iş bankası ile 1000puan yüklediler çekilmiyor nakit olarak buda onun gibi olabilir.Paraf puan normal kredi kartı puanı gibi mi oluyor yoksa direkt TL gibi hesaba geri alabiliyor muyuz?
Nakit kullanılmıyor ama akaryakıt istasyonları, şok ve migros gibi marketlerde geçiyor.Paraf puan normal kredi kartı puanı gibi mi oluyor yoksa direkt TL gibi hesaba geri alabiliyor muyuz?
Ben hesabı anlayamadım paraflydan 5k vatan kampanyasından 2k babalar gününden 1k gelmiyor muAsroc steel legend 9070xt 38k kusurden 6k puan ile 32k düşüyor alınır mı?
Ben de hata yapmışım 9070XT hesabında, 40K altı 2k veriyor. Totalde 3K.Ben hesabı anlayamadım paraflydan 5k vatan kampanyasından 2k babalar gününden 1k gelmiyor mu
Geçerli hocam neden geçerli olmasın?Nasıl yani ben mesela bonus kredi kartı kullanıyorum paraf kartı çıkartsam kampanya benim için geçerli değil mi?