victorysin
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
100 bin bütçe beyaz sistem parça tavsiye vermisiniz 1 hafta ya da 2 hafta parçalari sipariş edicem tavsiye ettiniz parçalari
Anakart: https://www.hepsiburada.com/sapphire-anakart-amd-am5-atx-pure-b850a-wifi7-52123-11-40g-p-HBCV0000AE5Z1F?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md100 bin bütçe beyaz sistem parça tavsiye vermisiniz 1 hafta ya da 2 hafta parçalari sipariş edicem tavsiye ettiniz parçalari
Ekran karti nasilRam zaten bi sıkıntı var beyaz olunca daha çok tertli oluyor olmadim mi başka ram bakarim ram o kadar para harcamak mantikli gelmiyor
bence 1 2 haftaya hic bir sey toplayamaz sın bıraz daha zaman bekle beyaz toplamayın ekran kartı geforce rtx 5060 8gb ram ise100 bin bütçe beyaz sistem parça tavsiye vermisiniz 1 hafta ya da 2 hafta parçalari sipariş edicem tavsiye ettiniz parçalari
Ram zaten bi sıkıntı var beyaz olunca daha çok dertli oluyor olmadim mi başka ram bakarim ram o kadar para harcamak mantikli gelmiyor
siyah al ınRam zaten bi sıkıntı var beyaz olunca daha çok dertli oluyor olmadim mi başka ram bakarim ram o kadar para harcamak mantikli gelmiyor