Spora Yeni Başlayacağım Salon Önerileri

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle herkese merhabalar. 12. Sınıfa geçeceğim ve boyum 178 kilom 52. Kilo almak ve kas yapmak istiyorum daha önce spor salonuna gitmedim. Uygun fiyatlı ve yakın spor salonu arıyorum. Metrogardenin yakınlarında oturuyorum. Metrogarden macfite gitmeyi düşünüyordum ama sanırım çok kalabalık ve pahalı bir yermiş. Sizinde düşüncelerinizi veya önermek istediğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz?

Sen kendi konumuna göre araştır en yüksek puanlıya git işte mac fit güzel ama yerden yere kalabalık olabilir araştır bide kilo al mümküm olduğunca

yakindaki belediye salonlarina bakin hocam

macfit önermem gereksiz pahalı ve çok kalabalık oluyor her salonu öyle yakınında mahalle salonu varsa iyi olur

Öncelikle herkese merhabalar. 12. Sınıfa geçeceğim ve boyum 178 kilom 52. Kilo almak ve kas yapmak istiyorum daha önce spor salonuna gitmedim. Uygun fiyatlı ve yakın spor salonu arıyorum. Metrogardenin yakınlarında oturuyorum. Metrogarden macfite gitmeyi düşünüyordum ama sanırım çok kalabalık ve pahalı bir yermiş. Sizinde düşüncelerinizi veya önermek istediğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz?
kanka limon kafe vardı yakınlarında carnaval tekel var orada fit station var ben gittim baktım bana güzel geldi alet çeşitliliğide var soyunma odaları falanda güzel bence tek eksisi salon kare yerine L şeklinde bence çokta bozmaz her şeyi rahatlıkla yapabilirsin bir oraya bak derim onun dışında metrogarden taraflarına çok hakim değilim oralarda hangi salonlar var ben spor kompleksi tarafına hakimim bence burdaki en iyi f/p burası mac fite gitme hem gereksiz pahalı hemde bazı saatlerde çok kalabalık oluyor benim dediğim yere bir bak istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi şehirde yaşadığını bile yazmamışsın.
istanbul çekmeköyde oturuyor metrogarden demiş avm oradan anlaşılıyor

çekmeköy belediyesinin var gayet güzel birçok arkadaşım gidiyodu lisedeyken 4 sene önce oraya bi bak

8-9 ay dır spor yapıyorum 4 salon değiştirdim.

İhtiyacın olan makineler ve evine en yakın olan yeri seç . Macfit gibi saçma yerlere gitme para tuzağı. 1 hafta dır 1 günlük üyeliğini kulanarak arkadaşla gidiyoruz zengini de fakiri de hepsi orada adam akılı boş makine bulamıyorsun . Reyondan su almaya gittim 30 saniyeliğine makineye anında çökmüşler.

İstanbul Tuzla tarafındaysan TorkLine a gidebilirsin güzel yer

Geri