Eyüp karadag
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
100 bin bütçe beyaz sistem parça tavsiye vermisiniz 1 hafta ya da 2 hafta parçalari sipariş edicem tavsiye ettiniz parçalari
Hocam aynı konuyu daha önce de açmadın mı?100 bin bütçe beyaz sistem parça tavsiye vermisiniz 1 hafta ya da 2 hafta parçalari sipariş edicem tavsiye ettiniz parçalari
Knk siyah sistem mi kurmak yoksa beyaz mı yaHocam aynı konuyu daha önce de açmadın mı?
tabii ki siyah hocam. 90k Bütçe ile beyaz sistem kurmak saçma yani. Herşeye ekstra para vereceksin ve sınırlı bir bütçen var. 140 150K bütçeden aşşa beyaz sistemi baya saçma buluyorum ben.Hayır hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Knk siyah sistem mi kurmak yoksa beyaz mı ya
kesinlikle katılıyorum sırf beyaz parça diye en az 4-5 k fiyat farkı oluyor bunu her parçada yaparsan en az 30k fiyat farkı oluyor değmeztabii ki siyah hocam. 90k Bütçe ile beyaz sistem kurmak saçma yani. Herşeye ekstra para vereceksin ve sınırlı bir bütçen var. 140 150K bütçeden aşşa beyaz sistemi baya saçma buluyorum ben.
Hocam yani beyaz sistem toplarsan o fiyata 5070 li sistem toplarsin siyah toplarsan 5070ti sistem toplarsın fark buHayır hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Knk siyah sistem mi kurmak yoksa beyaz mı ya
Knk bi beyaz sistem tavsiyesi vere bilir misinHocam yani beyaz sistem toplarsan o fiyata 5070 li sistem toplarsin siyah toplarsan 5070ti sistem toplarsın fark bu
Knk beyaz sistem tavsiyesi verebilir misinkesinlikle katılıyorum sırf beyaz parça diye en az 4-5 k fiyat farkı oluyor bunu her parçada yaparsan en az 30k fiyat farkı oluyor değmez
5070 ti kötü değil bence ama ben 5070 ti değil de rx9070xt 16 gb almayı düşünüyorum ekran kartınıHocam yani beyaz sistem toplarsan o fiyata 5070 li sistem toplarsin siyah toplarsan 5070ti sistem toplarsın fark bu