❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G65b 9999tl - 32" Qhd Curved Fast Va 240hz

Ekranda hayalet casper görmek isteyen alabilir. Samsung servisine göre bu durum çok normalmiş panel böyle üretilmiş bilginize. Bu monitörün de stokta olduğu vakitlerde fiyat skalası hep 13-14K'larda gitmiş. Şu an eski model olduğu için stoklarda olmadığından akakçe'de 30K görünüyor.

Alasım var ama TN panel nasıldı hatırlayamıyorum bende ips var ama 180 Hz 2k bunu alsam 2 tane 32 olur ucuz bana göre alınır ama 32 herkes kulananmaz TN panelde oyun asıl bunda daha iyi olur eskiden öyleydi

Alasım var ama TN panel nasıldı hatırlayamıyorum bende ips var ama 180 Hz 2k bunu alsam 2 tane 32 olur ucuz bana göre alınır ama 32 herkes kulananmaz TN panelde oyun asıl asıl daha iyi olur eskiden öyleydi
biri yukarda TN panel yazmis halen TN zannediyorlar monitoru arkadaslar VA hatta alabileceginiz en iyi VA monitor cogu IPS'den iyi.

biri yukarda TN panel yazmis halen TN zannediyorlar monitoru arkadaslar VA hatta alabileceginiz en iyi VA monitor cogu IPS'den iyi.
Bilmeyen herkes yorum yapmak için yorum yapmış zaten ona güldüm :D

Alınmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alabilen varmi takiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bitmiştir stok yok, 😁

Alıntıyı görüntüle

görüntüleme türünde tn yazıyor ama teknoloji kısında led yazıyor her yerde farklı
Monitör va panel. Tam bilgi sahibi olmadan İnsanları yanlış yönlendirme. Monitörü 2 yıldır kullanıyorum taş gibi, çoğu IPS monitörden daha güzel. Kumandası Smart TV falan var.

2k 32 inc ve 10k ya mı fiyat tartışılmaz bile direkt alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,874
Üyeler
198,000
Son üye
Power59
Geri