Magnavox Odyssey
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Gaming Gecelerinden alsaydın ya 60 bine benzerlerini sattılar daha iyi ramlarle iletişime geç kargolamadan iptal al
Ben gamepower ile değiştirdimBitfenix ürünleri kalitelidir. Psu C-D tier büyük ihtimal yani giriş-orta segment. Yeterli diyebilirim kısaca.
İade edeyim o zaman teşekkürlerGaming Gecelerinden alsaydın ya 60 bine benzerlerini sattılar daha iyi ramlarle iletişime geç kargolamadan iptal al
Moral bozmak gibi olmasın da 9060xt 9700x 16gb ramli sistemi 85k ya mı aldın? Çok güzel kazıklamış, yerel bilgisayarcılardan sistem toplanmaz.sağol zaten dün bir arkadaşımın önerisi ile yerel bilgisayarcıya gittim 85k ya aldım iyi mi
- Ryzen 7 9700X
- RX 9060 XT 16 GB
- X870 Wi-Fi anakart
- 16 GB DDR5 CL36 RAM (tek modül)
- MSI 360 mm sıvı soğutma
- 800W PSU
- 1 TB NVMe SSD (7000 MB/s)
- Akvaryum kasa
2K da her oyunu oynarsın kafana takılan bir şey varsa Gaming test kanalları var Youtube'da işlemci ve anakart modelini gir bak ordan en temizimoral bozmak gibi oldu ama ben de internetten toplamanın ucuza geldiğini biliyorum fakat birebir muhattap olabileceğim bir yerden almak daha cazip gelmişti yarın teslim alacam ama pişman oldum,en azından sistem iyi mi onu söyleyin 2k da ne verir
hayırlı olsun hocam gayet iyi sistem 2kda oynatmayacağı oyun yok sadece biraz pahalıya gelmiş ama bu da zevk meselesi sen birebir alışverişten daha tatmin oluyorsan sıkıntı yok güle güle kullanherkes öyle bir söyledi ki çok kötü kazıklanmışsın diyenler,sistem çöp diyenler,aynı fiyata daha iyisini alırdın diyenler bütün moralimi altüst etti