1 yıldır bi sorun yaşamadıysan devam et bisey olmazRx7800xt asus dual 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum sorun olurmu sizce bu bağlantı düzeltmek için ne yapmam lazım (enermax maxpro III Psu var)
mühendisliğin 1. kuralı bir şey çalışıyorsa elleme1 yıldır bi sorun yaşamadıysan devam et bisey olmaz
Ceng okuyanlar el kaldirsinmühendisliğin 1. kuralı bir şey çalışıyorsa elleme
Duzeltmek için 2 ayri 8 pin ile baglaman gerekiyor.Rx7800xt asus dual 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum sorun olurmu sizce bu bağlantı düzeltmek için ne yapmam lazım (enermax maxpro III Psu var)
1 sene olmus daha kıyamet kopsa bisey olmaz o sisteme. Su ana kadar herhangi bi stutter takılma sorunu yasamadıysa ellemesi sacmalık.Duzeltmek için 2 ayri 8 pin ile baglaman gerekiyor.
Teknik olarak 150 w tir tek 8 pin ama 250 w a kadar kablolar kaliteliyse dayanır. Ama senin ekran kartin 250-260 w tdp cekiyor. Yuk altinda anlik sicramalar sıkıntı yaratabilir.
Pinler zamanla erime yapabilir
Karta undervolt yap icin rahatlasınDeğiştireyimmi kalsın mı güçlü bi Kart çünkü
Kasa asus a21 plus arka taraf çok karışık 300w üzerini görüyor kartDuzeltmek için 2 ayri 8 pin ile baglaman gerekiyor.
Teknik olarak 150 w tir tek 8 pin ama 250 w a kadar kablolar kaliteliyse dayanır. Ama senin ekran kartin 250-260 w tdp cekiyor. Yuk altinda anlik sicramalar sıkıntı yaratabilir.
Pinler zamanla erime yapabilir
Hazır sistem olarak almıştım bugün farkettim daha arada micro stuttering oluyor sadece1 sene olmus daha kıyamet kopsa bisey olmaz o sisteme. Su ana kadar herhangi bi stutter takılma sorunu yasamadıysa ellemesi sacmalık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Karta undervolt yap icin rahatlasın
2. 8 pin kablosu yoksa psuda ugrasma varsa tak. Uv ile micro stutterlar gecer muhtemelen amdler uv ile sağlığa kavusuyor geneldeKasa asus a21 plus arka taraf çok karışık 300w üzerini görüyor kart
Hazır sistem olarak almıştım bugün farkettim daha arada micro stuttering oluyor sadece
O psu da zaten 4 tane pcie var gözüküyor.Kasa asus a21 plus arka taraf çok karışık 300w üzerini görüyor kart
Hocam yapayım da çok karışık arkasıO psu da zaten 4 tane pcie var gözüküyor.
Tak bir tane daha pcie kablosu. Riske atma.
Kabloyu çıkar bak bakalım pinlerine. Var mi bir erime falan.
Riski alıp almamak sana kalmış.
Tek 8 pin yetse 2 tane koymazlar. Rx 6600 değil o kart.
MOdüler mi ki psu. Kanka yapcagon tek sey pcie kablosunu bulup delikten cıkarmak baska bisey ellemicenki karosıklıkla isin yok.Hocam yapayım da çok karışık arkası
Kaliteli bi kablo linki atabilirmisiniz