Lexar Ares Rgb 2x16 32gb 6000 Mhz Cl 30 Ddr5 Ram 25.999₺

impacto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Evet haklısınız fiyat aslında sıcak değil ama yaklaşlık 1-1.5 aydır ram bekliyorum. Son 1-2 haftadır cl değeri düşük ram göremez oldum. Ben beklemekten sıkılıp 3 taksit aldım. Alacak olan arkadaşlar değerlendirebilir.

Evet haklısınız fiyat aslında sıcak değil ama yaklaşlık 1-1.5 aydır ram bekliyorum. Son 1-2 haftadır cl değeri düşük ram göremez oldum. Ben beklemekten sıkılıp 3 taksit aldım. Alacak olan arkadaşlar değerlendirebilir.

1 yil once 6k idi hala bu fiyatlara nasil alinabiliyor aklim ermiyor. ekran karti parasina ram mi alınır be!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1 yil once 6k idi hala bu fiyatlara nasil alinabiliyor aklim ermiyor. ekran karti parasina ram mi alınır be!
Valla çok haklısın ama hergün ram indirimi kovalamak cidden yoruyor. Bide indirim paylaşılmış ve yetişemediysen daha çok koyuyor. Güncel olarak baktığında amazonda corsair vengeance 32gb cl30 kit 35k fiyata satılıyor. hepsiburada da goodram irdm 6400 mhz cl32 ram 25k civarına satılıyor. 1.5-2 ay önce klevv cras v rgb 6400 mhz cl32 ramler 19-20k civarına taksitsiz satıldı. Vatanın yaptığı akıldışı indirimleri saymıyorum çünkü yetişmek imkansız oluyor :D

isin en kotu tarafida o ya. zorunluluktan millet almak zorunda kaliyor. Degeri yuzde 50 dusuk olmasi gerekirken ne hallere kaldik.
Dünya genelindeki bir durum bu. En sağlıklısı 16gb alıp 1 sene beklemek piyasanın sakinleşmesi için. Ama yapay zeka böyle giderse 1 seneden çok daha fazla sürebilir

ay banyodaydım ddr5 ram yazısını görünce kalbime indi gene kaçırdım diye yarında yks var akşam akşam allahtan 10 bin falan değilmiş

2 tane agi ram alın hem rgb hem 20 bine halledersiniz hiç gerek yok bu fiyatlara...

Hynix modül 9 taksit https://www.hepsiburada.com/goodram...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.61.7

Valla çok haklısın ama hergün ram indirimi kovalamak cidden yoruyor. Bide indirim paylaşılmış ve yetişemediysen daha çok koyuyor. Güncel olarak baktığında amazonda corsair vengeance 32gb cl30 kit 35k fiyata satılıyor. hepsiburada da goodram irdm 6400 mhz cl32 ram 25k civarına satılıyor. 1.5-2 ay önce klevv cras v rgb 6400 mhz cl32 ramler 19-20k civarına taksitsiz satıldı. Vatanın yaptığı akıldışı indirimleri saymıyorum çünkü yetişmek imkansız oluyor :D

Evet yukarda söylediğim gibi bu ramlerde var ama çok içime sinmedi. Ek olarak amazonda corsair ramler var cl30. Bunların dışında dual kit cl30-32 ram görmedim tekli var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,014
Üyeler
198,029
Son üye
atakcay
Geri