Bir adet pin yamuk ürünü yeni aldım yanlışlıkla işlemci düştü ve yamuldu işlemcim Ryzen 7 9800x3d tek pin yamuk daha çalıştırmadım bu şekilde çalıştırsam bir sorun olur mu gigabyte b850 gaming x wifi6e ürünü değiştirme iade etme şansım yok
Yamukluk anlaşılmıyor amma
Kusura bakmayın ben görüyorum diye görülür sandımbi yuvarlak içine alaydın valla 7 farkı bulun gibi olmuş göremedim yamuğuRisk alma tek pin git düzelttir, kendin bile düzeltebilirsin
Peki hiç ellemeden bu şekilde çalıştırsam riskli mi olur yoksa denenir mi işlemciyi tak çıkar yaptım aynı şekilde fotoğraftaki gibi daha fazla yamulmadı yani (daha pc yi toplamadım)Çalışır bence, kürdanla çok minik minik ittir sola istersen düzeltirsin. Ben olsam düzeltirdim öyle korkunç bir hasar yok.
hocam nasip kısmet o, daha kötüsü hiç sorunsuz da çalışabilir bu pat diye patlayadabilir. Bana kalırsa hiçbir şey olmaz tak çalıştır ama sen bilirsin. En azından sağa sola olmasa bile çok aşağı eğilmişse biraz yukarı ittir pini öyle dene korkma çıt diye kırılmaz hemen.Peki hiç ellemeden bu şekilde çalıştırsam riskli mi olur yoksa denenir mi işlemciyi tak çıkar yaptım aynı şekilde fotoğraftaki gibi daha fazla yamulmadı yani (daha pc yi toplamadım)
Çok az sol üstte ittiriyorum o zamanhocam nasip kısmet o, daha kötüsü hiç sorunsuz da çalışabilir bu pat diye patlayadabilir. Bana kalırsa hiçbir şey olmaz tak çalıştır ama sen bilirsin. En azından sağa sola olmasa bile çok aşağı eğilmişse biraz yukarı ittir pini öyle dene korkma çıt diye kırılmaz hemen.
kurdan degilde igne ucu ile yapman daha mantikli, diger pinleri yamultmamaya ekstra dikkat etmek lazim.Çok az sol üstte ittiriyorum o zaman
Sakın bu şekilde takip calistirma.Bir adet pin yamuk ürünü yeni aldım yanlışlıkla işlemci düştü ve yamuldu işlemcim Ryzen 7 9800x3d tek pin yamuk daha çalıştırmadım bu şekilde çalıştırsam bir sorun olur mu gigabyte b850 gaming x wifi6e ürünü değiştirme iade etme şansım yok
yamuk olan pin BB7 pini ve toprak pinine denk geliyor muhtemelen sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hakli bir endise pinleri biraz uzaktan cekip yollayabilirmisin tam hangi hizadan basliyor sayicamda kacinci pine denk geliyor diye.
bir de direkt tum soketi kapsayacak bir gorsel eklermisin cizgi dikey mi yataymi diye bakalim ortadaki