Bu Sisteme Hangi İşlemciyi Tercih Etmeliyim?

roycevls

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar selamlar 1 hafta önce donanım arşivinin bu sistemini aldım ama işlemciyi yükseltmek istiyorum.Sizce hangi işlemciyi almalıyım?
9600x
9700x
7500x3d
7800x3d
Bu işlemcilerin anakarta uyumuna dair bir bilgim yok sadece bunların daha kuvvetli olduğuna dair bilgiye sahibim teşekkürler.

Ekler

• IMG_4033.webp
    IMG_4033.webp
    86.5 KB · Hit: 22
Arkadaşlar selamlar 1 hafta önce donanım arşivinin bu sistemini aldım ama işlemciyi yükseltmek istiyorum.Sizce hangi işlemciyi almalıyım?
9600x
9700x
7500x3d
7800x3d
Bu işlemcilerin anakarta uyumuna dair bir bilgim yok sadece bunların daha kuvvetli olduğuna dair bilgiye sahibim teşekkürler.
7500F fazla bile o karta ya.

İşlemci gayet iyi bir işlemci yükseltmeye gerek olacağını sanmıyorum. Ama illede yükselteceğim diyorsanız ilk önce anakartı yükseltin derim çünkü bu yazdığınız işlemcileri bu anakart kaldırmayabilir.

9600x
9700x
7500x3d
7800x3d
r7 7800x3d kraldır ancak bu anakartta biraz üzer daha üst segment bi anakarta geçmelisin bide işlemci soğutucu değişecek ayrıca sistemi ne için kullanıyorsun daha çok

9600x
9700x
7500x3d
7800x3d
Arkadaşların dediği gibi gerek yok aslında.
Anakartın giriş seviye.
Ille de değiştireceğim diyorsan max. 9600x e geç. Diğerleri zorlar anakartı

Geri