sen bir ayağın yamuk şekilde düzgün yürüyebilir misinBir adet pin yamuk ürünü yeni aldım yanlışlıkla işlemci düştü ve yamuldu işlemcim Ryzen 7 9800x3d tek pin yamuk daha çalıştırmadım bu şekilde çalıştırsam bir sorun olur mu gigabyte b850 gaming x wifi6e ürünü değiştirme iade etme şansım yok
Yardımın için teşekkür ederim bu arada hepinize belki kendim denerim olmazsa bilgisayarcıya götürüm 0.5 uçlu kalemin ucu ile düzeltmeyi deneyeceğim sadece sola ittirsem yeter herhaldeDusundugum pin degilmis yamuk olan
suanda takarsanda pin dahada yamulup yandaki ile kisa devre olursa felan o zaman sikinti cikabilir.
pin eksik diye bir seyler yanmaz ama kisa devre durumunda o pinin ne oldugu cok etki eder.
suanda kontrol etme vaktim yok ancak o pini duzgunce duzeltmeden simdilik islemciyi monte edip guc vermeni tavsiye etmem
soldan ziyade cok hafif ve kontrollu bir kuvvetle dumduz yukari ittirmeni tavsiye ederim. 0.5mm kalin gelebilir ayriyetten. ince dikis ignesi kullanYardımın için teşekkür ederim bu arada hepinize belki kendim denerim olmazsa bilgisayarcıya götürüm 0.5 uçlu kalemin ucu ile düzeltmeyi deneyeceğim sadece sola ittirsem yeter herhalde
Artık etrafı bulanık görmeye başladım hahahahah inşallah Türkiye maçıma kadar düzelirResme bir kac saniye bakinca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cok fazla oynama bence metal saga sola oynadikca daha cok zarar gorur. Tabi duzeltmeden kullanmak da zarar verir