Am5 Bir Adet Yamuk Pin Bu Şekilde Çalışır mı

Fazla pimpiriklendiğimin farkındayım 10 yıl sonra ilk defa sistem almaya çalışıyorum bir şey olursa diye korkuyorum hakkınızı helal edin

Böyle işlemciye zarar verme ihtimali var diye biliyorum düzeltmeden kullanma

Bir adet pin yamuk ürünü yeni aldım yanlışlıkla işlemci düştü ve yamuldu işlemcim Ryzen 7 9800x3d tek pin yamuk daha çalıştırmadım bu şekilde çalıştırsam bir sorun olur mu gigabyte b850 gaming x wifi6e ürünü değiştirme iade etme şansım yok
sen bir ayağın yamuk şekilde düzgün yürüyebilir misin

Dusundugum pin degilmis yamuk olan
suanda takarsanda pin dahada yamulup yandaki ile kisa devre olursa felan o zaman sikinti cikabilir.
pin eksik diye bir seyler yanmaz ama kisa devre durumunda o pinin ne oldugu cok etki eder.
suanda kontrol etme vaktim yok ancak o pini duzgunce duzeltmeden simdilik islemciyi monte edip guc vermeni tavsiye etmem

Dusundugum pin degilmis yamuk olan
suanda takarsanda pin dahada yamulup yandaki ile kisa devre olursa felan o zaman sikinti cikabilir.
pin eksik diye bir seyler yanmaz ama kisa devre durumunda o pinin ne oldugu cok etki eder.
suanda kontrol etme vaktim yok ancak o pini duzgunce duzeltmeden simdilik islemciyi monte edip guc vermeni tavsiye etmem
Yardımın için teşekkür ederim bu arada hepinize belki kendim denerim olmazsa bilgisayarcıya götürüm 0.5 uçlu kalemin ucu ile düzeltmeyi deneyeceğim sadece sola ittirsem yeter herhalde

Yardımın için teşekkür ederim bu arada hepinize belki kendim denerim olmazsa bilgisayarcıya götürüm 0.5 uçlu kalemin ucu ile düzeltmeyi deneyeceğim sadece sola ittirsem yeter herhalde
soldan ziyade cok hafif ve kontrollu bir kuvvetle dumduz yukari ittirmeni tavsiye ederim. 0.5mm kalin gelebilir ayriyetten. ince dikis ignesi kullan

4d86a1d7-f819-464d-a316-b014e6302ba5.webp
aeef3fd8-9438-426e-88b5-6a73cccd2c13.webp

Kendi çaban ile bunu yaptım iğne kullandım uzaktan bakınca yansıma oluyor anlaşılıyor bu kadar olur mu bilgisayarcıya mı götüreyim

Resme bir kac saniye bakinca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cok fazla oynama bence metal saga sola oynadikca daha cok zarar gorur. Tabi duzeltmeden kullanmak da zarar verir

Hiç bırkalama hocam onun özel aleti var ya da tecrübeli ellerde cımbızla düzeltilebiliyor
Bırkalarsan pinler çok çabuk kopabilir
Muhtemelen çalışır aşırı bir yamukluk yok

IMG_6958.webp
IMG_6954.webp

Artık uzaktan yansıma belli olmuyor biraz arkadan kaldırdım halloldu HERKES ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM sizinde onayınızdan geçerse pazar günü gücü vereceğim

Resme bir kac saniye bakinca

Cok fazla oynama bence metal saga sola oynadikca daha cok zarar gorur. Tabi duzeltmeden kullanmak da zarar verir
Artık etrafı bulanık görmeye başladım hahahahah inşallah Türkiye maçıma kadar düzelir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,044
Üyeler
197,809
Son üye
xvexmm
Geri