🔥İndirim World Mobil Steam 300 TL İade Kampanyası

Rivoxile

80+
Reaksiyon skoru
88
World Mobil üzerinden kişiye özel olarak çıkan kampanyada Youtube Premium, Spotify, Playstation, Aralgame, Steam ve EA ödemelerinde 300 TL iade ediliyor. Örneğin Steam'e 10 USD bakiye anlık kurla ve komisyonla toplam 177 TL'ye geliyor.

Böyle denk geldikçe steam bakiyesi almak lazım gta6 alınır

Bu kampanya hiç bana gelmiyor. Acaba yaşa göre mi yoksa öğrencilere mi geliyor?

yararlandım, teşekkürler.

Yapı kredi mi olması lazım kartın Vakıfbank world de olur mu hocam, şarjım az bakamıyorum

bende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapı kredi mi olması lazım kartın Vakıfbank world de olur mu hocam, şarjım az bakamıyorum
yapıkredi kredi kartı ve tlcardlarda geçerli gözüküyor

Ekler

• photo_2026-06-20_01-29-54.webp
    photo_2026-06-20_01-29-54.webp
    79.7 KB · Hit: 273
bende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor

VB world kadar boş kart yok ya. Hiç mi halta yaramaz bir kart

VB world kadar boş kart yok ya. Hiç mi halta yaramaz bir kart
valla bence de öyle ya hiç bonus falan verdiği yok taksitleri de iyi değil bende mecburiyetten kullanıyorum da ben tl card ile aldım 300 indirim diyo iade etmediler o garip geldi yarın bi arayacağım

augmented steam eklentisiyle istediğiniz kadar bakiye yukleyebiliyorsunuz tam 300 TL'ye ayarlayabilirsinis
nası yani

pazartesi yansır

4 5 ay önce visa idi master a çevirdim visada vardı katıldığım halde vermedi master a çevirdim kampanya çıkmıyor yapacakları işin ben

Geri