World Mobil üzerinden kişiye özel olarak çıkan kampanyada Youtube Premium, Spotify, Playstation, Aralgame, Steam ve EA ödemelerinde 300 TL iade ediliyor. Örneğin Steam'e 10 USD bakiye anlık kurla ve komisyonla toplam 177 TL'ye geliyor.
Ben dün kullandım bugün yenilenmiş bir daha geldi kampanya.Böyle denk geldikçe steam bakiyesi almak lazım gta6 alınır
yapıkredi kredi kartı ve tlcardlarda geçerli gözüküyorYapı kredi mi olması lazım kartın Vakıfbank world de olur mu hocam, şarjım az bakamıyorum
VB world kadar boş kart yok ya. Hiç mi halta yaramaz bir kartbende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapıkredi kredi kartı ve tlcardlarda geçerli gözüküyor
valla bence de öyle ya hiç bonus falan verdiği yok taksitleri de iyi değil bende mecburiyetten kullanıyorum da ben tl card ile aldım 300 indirim diyo iade etmediler o garip geldi yarın bi arayacağımVB world kadar boş kart yok ya. Hiç mi halta yaramaz bir kart
nası yaniaugmented steam eklentisiyle istediğiniz kadar bakiye yukleyebiliyorsunuz tam 300 TL'ye ayarlayabilirsinis
pazartesi yansırbende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapıkredi kredi kartı ve tlcardlarda geçerli gözüküyor