🔥İndirim Hawk İon S Çift Motorlu 140x70 Masa 14450tl Dip Fiyat

Bu ürünlerin satışını yapan bir firmada çalışıyorum. Böyle rgbli cift motorlu modelleri bu fiyata bulmak gercekten zor. Firmalarin da gözü aç en az %100 karla satiyolar. Çinden ayaklar geliyo plaka kesilip satiliyo ama bu tarz olanları daha çok beğeniyorum.

Bu ürünlerin satışını yapan bir firmada çalışıyorum. Böyle rgbli cift motorlu modelleri bu fiyata bulmak gercekten zor. Firmalarin da gözü aç en az %100 karla satiyolar. Çinden ayaklar geliyo plaka kesilip satiliyo ama bu tarz olanları daha çok beğeniyorum.
Kendimiz daha büyük tabla takabiliyor muyuz

linke tiklayinca 17000 diyor nasil 14450ye aliyoruz (uye olunca o fiyat oluyormus gormemisim .d)

Hawk ürünlerini bence uygun fiyata satıyor, şuana kadar hiç bir ürününğ kullanmadım ama dikkatimi çekmişti. Yeni mouse sipariş ettim markadan bekliyoruz bakalım

Şunun sadece ayağı satılıyor mu acaba.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
offf çok lazım böyle bişi. direksiyon seti almasaydım keşke :D. aldığımdan beri keşke almasaydım dedirten on tane indirim gördüm.çok da acelesi yokmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunun sadece ayağı satılıyor mu acaba.
efsane olur satsalar

2 tane 140x70 ve 160x70 ceramical ms2 aldım total 5000'e. Ayakları da 2 cm ayarlanıyor daha ne

offf çok lazım böyle bişi. direksiyon seti almasaydım keşke :D. aldığımdan beri keşke almasaydım dedirten on tane indirim gördüm.çok da acelesi yokmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

efsane olur satsalar
Satsalar fiyatıda 6-7K falan olsa ben alırım açıkcası giderim kendi masamı montajlarım üstüne cillop gibi olur şuna bi bakıyom üstte rgb şerit falan var aga bu tasarımlar çok kötü ya

• Beğen
2 tane 140x70 ve 160x70 ceramical ms2 aldım total 5000'e. Ayakları da 2 cm ayarlanıyor daha ne
Hocam ben evden çalışan insanım. Masa alti ufak kosu bandim var. Canım istediğinde kalkıp yürüyüş yaparak çalışabiliyorum bu masa sayesinde. Gerçi bana şirket hediye etti. Bazen de masanin altını temizlerken havaya kaldırıp dip köşe girmek çok kolay oluyo 😁

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri