arkadaşda razer blackshark v2 pro ses seviyesi gayet yeterli ve iyi cloud 3s in ses seviyesi malesef çok düşük ve ses kasmada iyi bir kulaklık değil bana göre.7 yıldır cloud 2 kullandığın için diğer kulaklıklarda da cloud 2 tuningi arıyorsun gibi. Kısa sürede alışamazsın. Maksimum sese gelince, kablosuz kulaklıklar böyle. III S'e özel bir durum değil. Benim de masaüstü dac/amplarım var hifi kulaküstü ve iem kullanıyorum sesi sonlara çekip. III S bunlardan daha az ses veriyor evet, eksi mi hayır.
kablolu cloud 3 denediniz mi? eskiden cloud 2 vardı çok memnundum şimdi yine kulaklık arıyışındayım cloud3 kablolu düşünüyorum7 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum halen sağlam ama kablosuza geçiyim istedim cloud 3s aldım sesi az geliyodu ve sesi net değildi dedim sanırım bozuk iade ettim. Amazondan aldım gene aynı iade ettim
Son bi kez şans veriyim dedim gene olmadı
Bende bi sevemedim.
Yazılım var uygulama var ama içi boş
Ses seviyesi az
Ses kalitesi malesef kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşük hocam cloud 2 de %80 de kullanıyorum ve youtubede %10 falan kullanıyorum sakin ortamda. Oyunlarda iste windows %80 valorant %70-80 lerde kullanıyorum. Ama cloud 3 de özellikle oyunda her şey %100 de ama biraz daha ses istiyor insan
denemedim hayır ben kablo kalabalığından kurtulmak için kablosuz almıştımkablolu cloud 3 denediniz mi? eskiden cloud 2 vardı çok memnundum şimdi yine kulaklık arıyışındayım cloud3 kablolu düşünüyorum