Öneri Hangi İnternet Sağlayacısına Geçebilirim?

Yigit'Bey

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhabalar,
Binamızda Türktelekom fiber altyapısı mevcut ve Türk telekomun fiber paketini faiş fiyatlı gördüğüm için ilk başlarda Türknetin 200 TL Ekstra ücretle 1000mbps fiberini kullanmaya başladım.
Türknetin geçen günlerde yaptığı zamdan sonra başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.
Hangi sağlayıcıya geçmem mantıklı fikirlerinizi merak ediyorum, İyi forumlar​

Merhabalar,
Binamızda Türktelekom fiber altyapısı mevcut ve Türk telekomun fiber paketini faiş fiyatlı gördüğüm için ilk başlarda Türknetin 200 TL Ekstra ücretle 1000mbps fiberini kullanmaya başladım.
Türknetin geçen günlerde yaptığı zamdan sonra başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.
1000069323.webp

Millenicom un fiyatı iyi gibi

Turktelekom altyapın olduğu için 1000 mbps için diğer firmalar arasında çok fark yok aslında. Farklar çok azaldı. Superonline var 800 TL'ye o da sana olmaz altyapıdan dolayı galiba.

Buradan fiyatları karşılaştırabilirsin https://evinternetfiyatlari.com

Merhabalar,
1000 mbits için 1.120 TL diyor.
Bunlarda taahhüt istersen yapiyorlar ama fiyat artiyor bildiğim.
Turknet zammindan sonra bunlarin da orasi burasi ayri oynamaya başlar yakında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ustam bu fiyat 100Mbps fiyatı
1000Mbps pakete 1119 TL İstiyormuş şimdi gördüm
Ben 1000 icin Tt ye 1015 ödüyorum. İçinde modem için aldıkları HARAÇ da dahil

1000 mbits için 1.120 TL diyor.
Bunlarda taahhüt istersen yapiyorlar ama fiyat artiyor bildiğim.
Turknet zammindan sonra bunlarin da orasi burasi ayri oynamaya başlar yakında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1000 icin Tt ye 1015 ödüyorum. İçinde modem için aldıkları HARAÇ da dahil
Sıkıntı hocam büyük ihtimalle vodafone geçmeyi düşünüyorum 12 ay taahütlü fiyat zamındanda etkilenmem, Türknet canı sıkıldıkça zam yapıyor insanın canı sıkılıyor

Sıkıntı hocam büyük ihtimalle vodafone geçmeyi düşünüyorum 12 ay taahütlü fiyat zamındanda etkilenmem, Türknet canı sıkıldıkça zam yapıyor insanın canı sıkılıyor
Son 4 yıldır hep taahhutteyim. Bu ortamda taahhütlü en mantıklısı

Geri