Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Lütfen çok dikkatli okuyun ve karar verin. Türk Telekom ile 6 ay mahkemem sürdü hizmet kalitesi ile ilgili sorunlar yaşadım cayma bedeli öde dediler dava açtım kazandım. Göknet ile 4 yıl çalıştım 2 yıl taahhüt vermiştim. taşınma sonucunda vdsl altyapı olmadığı için çalışmak istemedim 1300 TL cayma bedeli çıkardılar. Mahkemem 9 aydır sürüyor ve önümüzdeki ay bir duruşma daha olacak. Yani demem o ki hiç bir şekilde sizden taahhüt isteyen firmalar ile çalışmayın! Türknet kullanıyorum şu anda hem hızı çok iyi hem de hizmet kalitesi. En güzel yanı ben bir dahaki ay yokum dersem bana şu kadar öde demeyecekler. Ha baktın Türknet kopuyor ya da sıkıntı mı veriyor? O zaman ben yokum dersin. Bu senden taahhüt istemeyen her firma için geçerli. Sen kendini bir firmaya belli süre bağlarsan, senden para koparmak için her türlü pisliği yaparlar. Tecrübe ile sabit bu söylediklerim. Lütfen şu para göz firmalara para kaptırmayın!
netspeed türknet millenicomdan şaşmamak lazım

İnfirad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kudret
Lütfen çok dikkatli okuyun ve karar verin. Türk Telekom ile 6 ay mahkemem sürdü hizmet kalitesi ile ilgili sorunlar yaşadım cayma bedeli öde dediler dava açtım kazandım. Göknet ile 4 yıl çalıştım 2 yıl taahhüt vermiştim. taşınma sonucunda vdsl altyapı olmadığı için çalışmak istemedim 1300 TL cayma bedeli çıkardılar. Mahkemem 9 aydır sürüyor ve önümüzdeki ay bir duruşma daha olacak. Yani demem o ki hiç bir şekilde sizden taahhüt isteyen firmalar ile çalışmayın! Türknet kullanıyorum şu anda hem hızı çok iyi hem de hizmet kalitesi. En güzel yanı ben bir dahaki ay yokum dersem bana şu kadar öde demeyecekler. Ha baktın Türknet kopuyor ya da sıkıntı mı veriyor? O zaman ben yokum dersin. Bu senden taahhüt istemeyen her firma için geçerli. Sen kendini bir firmaya belli süre bağlarsan, senden para koparmak için her türlü pisliği yaparlar. Tecrübe ile sabit bu söylediklerim. Lütfen şu para göz firmalara para kaptırmayın!
Uyarın için teşekkür ederim. Taahhüt'den olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Kopmalar olmuyor. Bu gece 02.00 - 06.00 arası internet kesintisi yaşandı ki bunun için de hem mesaj hem mail atmışlardı 2 hafta öncesinden bilgilendirme amaçlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bu da bir sonraki altyapı çalışması için atılan mail. 15 ekimdeki kesinti için 28 eylülde atılmış.

sanırım altyapı döşüyorlar benim buraya ondan çalışma var sürekli

Alıntıyı görüntüle
Bu da şu anki hızım.
Hocam bir şey sorucam 16 mgbs üstü için boş port olması gerekiyormuş port açtırmamız gerekiyormuş dilekçe verip port felan acdirdinizmi ben yükseltmek istiyorum türk telekom ana binasına gidip dilekçe vereceksiniz diyor dilekçe verince hemen port açıyorlar mi

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Hocam bir şey sorucam 16 mgbs üstü için boş port olması gerekiyormuş port açtırmamız gerekiyormuş dilekçe verip port felan acdirdinizmi ben yükseltmek istiyorum türk telekom ana binasına gidip dilekçe vereceksiniz diyor dilekçe verince hemen port açıyorlar mi
hiç bilmiyorum hocam o işler biraz uğraştırıcı sanırım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
VF'de fiber alabilirsin ama almayacaksan millenicom daha iyi olur VDSL'de. Altta konum var okuduktan sonra aklına takılanları sorarsan yardımcı olabilirim.

Dušan Tadić

80+ Silver
ben de 4-5 ay içerisinde değiştirmeyi düşünüyorum ve türknet veya millenicom en mantıklısı gibi geliyor.

Kadir_1987

80+ Silver
Kopmalar olmuyor. Bu gece 02.00 - 06.00 arası internet kesintisi yaşandı ki bunun için de hem mesaj hem mail atmışlardı 2 hafta öncesinden bilgilendirme amaçlı.

Alıntıyı görüntüle
bu da bir sonraki altyapı çalışması için atılan mail. 15 ekimdeki kesinti için 28 eylülde atılmış.

sanırım altyapı döşüyorlar benim buraya ondan çalışma var sürekli

Alıntıyı görüntüle
Bu da şu anki hızım.

Tam istediğim hızlar ve harika.
Bahsettikleriniz dışında da sıkıntı yaşamadıysanız gayet mantıklı gibi görünüyor.
Sizin bu sunucuyu kullanmaya başlama serüveniniz nasıl başladı.
Yoksa direkt olarak bu sunucu ile mi internete atıldınız?

Teşekkürler

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
turknet kullanıyorum 4 gun ıcınde kullanmaya basladım suan kı hızım
1634129067897.png

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
Kanka Türknet iyidir. Ben önceden çok değiştim milenicom olsun vodafone super online turktelekom Türkneti 2 senedir kullanıyorum pişman değilim sende olmazsın

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Tam istediğim hızlar ve harika.
Bahsettikleriniz dışında da sıkıntı yaşamadıysanız gayet mantıklı gibi görünüyor.
Sizin bu sunucuyu kullanmaya başlama serüveniniz nasıl başladı.
Yoksa direkt olarak bu sunucu ile mi internete atıldınız?

Teşekkürler
Daha önce ttnet kullanıyordum. Tahhütümün bitmesine yakın millenicom ile iletişime geçtim. Ondan sonra kendileri hallettiler zaten aktarmadır vs.
Gayet memnunum hiçbir sıkıntısını görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,200
Üyeler
160,502
Son üye
Dygu
Top Bottom