Bende tebilion açılmıyor önceden aldım ben![]()
Lexar Thor Gaming (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL32 PC Ram-LD5U16G60C32LG-RGD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka Lexar Thor Gaming (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL32 PC Ram-LD5U16G60C32LG-RGD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Herkese gonderirlerse piyasa duseral sata gider mi acaba gecenin köründe yaptıkları şeye bak
şurda toplasan 20 kişi yoktur gece 3Herkese gonderirlerse piyasa duserama bi halt var bu iste normal degil .
Sinerji adaya veda etti sira ince deTebilon adaya veda etti
nasıl ya ben aldım şimdiTebilon adaya veda etti
Girmiyor knk tebilona suan sinerjidede stok bittinasıl ya ben aldım şimdi
bizden yamyamı mezarda ondan bittiGirmiyor knk tebilona suan sinerjidede stok bitti
Yapacak birsey yok gskillleri satıcam insallah bunlar gelirsebizden yamyamı mezarda ondan bitti![]()
Tebiliyon hayatının şokunu yaşıyor şu an değecek teknik bir aksaklıktan dolayı özür dileriz der birazdannasıl ya ben aldım şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
harbi gitmişler
Neden böyle bir şey oldu bilen varmı![]()
Lexar Thor Gaming (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL32 PC Ram-LD5U16G60C32LG-RGD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka Lexar Thor Gaming (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL32 PC Ram-LD5U16G60C32LG-RGD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com