Şahin''
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Buna insallah yollarlarŞu çocuğun al sat için almadığına yemin edebilirim masumluğa bak Alıntıyı görüntüle
Buna insallah yollarlarŞu çocuğun al sat için almadığına yemin edebilirim masumluğa bak Alıntıyı görüntüle
stok gelmiş oraya daTebilion öyle kastı ki üyelik olusturuncaya kadar bitti.
Ne zaman iptal vereceklerine bağlı. Geç verirlerse yetişmeyebilir.İptal olsa para iadesi ne zaman kart 23ünde dönüyor benim
Şimdi iptal edersen provizyonda iken direkt iptal olur ama beklemek istersen işte o incehesap a kalmış ki çakal bir firma old için güven vermiyorİptal olsa para iadesi ne zaman kart 23ünde dönüyor benim
İnşallah vallaBuna insallah yollarlar![]()
Kanka benim karttan parayı çektiler siparişi başarısıza attılar söylesene onu da halletsinlerWhatsapp kaos, supervisorleri de uyanmış. Onu sormadım, anladığım kadarıyla indirim için bir saate cronjob kurulmuş ama sorun stokta. Stok bilgisi infinity bırakılmış. Bu bağlamda atıyorum Stok 50 olması gerekiyorduysa, ilk 50 ye yollarlar. Ama kalanı zor iş. Belli olmaz, sabah şirketin kararına bakar. Ama görünen tablo iyi değil.
Havale ile alsak tamam da, iyzicodan ödemeyi belli periyotlarda çekebilirler. İşletme zor.Parayı işletecekler gibi klişe bir cevap vermek istemiyorum ama sanırım öyle olacak.
asdjhasfjh valla sorardıYok fiyata SSD yakalasa Dram soracaktı![]()
Kesin iptal yer.
Hocam şimdi provizyonda iptal edersem para hemen geliyormuŞimdi iptal edersen provizyonda iken direkt iptal olur ama beklemek istersen işte o incehesap a kalmış ki çakal bir firma old için güven vermiyor
Expo desteği olmasa almazdı benceasdjhasfjh valla sorardı![]()