flyingatm
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Umarım sadece sana gelir gustavoİncehesaptan havale seçenegini seçip aldım yarın saat 16.00a kadar ödemem lazim .d
Umarım sadece sana gelir gustavoİncehesaptan havale seçenegini seçip aldım yarın saat 16.00a kadar ödemem lazim .d
10kya alırımsinerjiden bunu aldım kaça okuturum
![]()
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000C40)
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000C40) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
kral kaça almıştım onu bıle hatırlamıyorum aksjdşklasjdas10kya alırım
Hesapta 5k var yanimda 1k var denkleşmiyor usta bakacaz bi şekildeUmarım sadece sana gelir gustavo
fiyatları ve stokları aynı yerden çekiyorlarcidden gelip gelmemesinden daha çok bu senaryonun nasıl olduğunu merak ediyorum. 3 satıcı birden aynı ramde indirim yapması için planlanması gerekiyor
Öldürmüş bu, 11 veririm10kya alırım
yok mu arttıranÖldürmüş bu, 11 veririm
yemin ederim aynı şekil bugün 24kdan ramleri aldım hemen iptal ettim bakalım sadece incehesaptan alabildim inşallah olur yaİncehesap stoğu bitse mutlu olacam namussuz bitmiyor ya
2 milyonluk alan vardı o tek başına kuracak sanırımhadi herkes aldığı ramler ile toplansın yapay zeka firması kuruyoruz.