ben ilk verenlerdenim konuya düştüğü saniye aldım benimki de iptal oldu aldığımda konuda mesaj yoktu oradan hesap etaynen öyle, içimizden ilk sipariş verenlere birer tane gönderseler bile öp başına koy durumundayız
ben ilk verenlerdenim konuya düştüğü saniye aldım benimki de iptal oldu aldığımda konuda mesaj yoktu oradan hesap etaynen öyle, içimizden ilk sipariş verenlere birer tane gönderseler bile öp başına koy durumundayız
1 milyon tl'nin hangi faizi iyi? Günlük 1k sence bunun için yapılacak şey mi bu?Doğru. Milyonlarca tl satış oldu dün. 1 milyon tl havale olsa bile iyi faizi var. Siparişimi iptal edip aynı gün iade edildiği sürece bir şikayetim yok zaten. Fakat beni cumaya kadar oyalayıp iadeyi geciktirirlerse bu başka bir yere doğru gidiyor.
İncehesap direkt yanlış stok miktarı girildiğini iddia eder ve haklı da aslında yanlış girmişler. Bunu savunmada kullanır elimde 3 tane vardı ama 1000 tane satmışız sistemsel hata sonucu o yüzden siparişleri iptal ettik der.thh nin hak verme olasılığı düşük bence fiyatları belli gerçekdışı bir indirim olarak görünüp reddedilme olasılığı yüksek geliyor bana. Ama deneyin tabii ki de.
dikkat et incehesap ın yukarıdan tanıdıgı vardır seni soymasınThh ya vereceğimi kim söyledi? Direkt icra ya da neresi ise ona avukat bakacak. Dosya işleme alınırsa savcıyla sa görüşmeye gideceğim. Her türlü mahkemeyi zorlarım.
tek tek adamlar kontrol ediyordur herkes ram mi almış başka bir şey mi almış diye, 1 tl ye kulaklık alındığında da uzun sürmüştü mesela,bir tuşa basıyorsun tüm siparişler iptal oluyor böyle bir olay yok hocamBen de diyorum ki madem hatalı bütün siparişleri iptal etsinler. Neyi bekliyorlar?
Aynen hocam,Birde 500tl çek verdiler o da eridi bu mantıkla zaten1 milyon tl'nin hangi faizi iyi? Günlük 1k sence bunun için yapılacak şey mi bu?
Soydu zatendikkat et incehesap ın yukarıdan tanıdıgı vardır seni soymasın![]()
Hocam mutlaka buradan da konu acıp özellikle beni de etiketleyin süreci gerçekten nasıl gideceğini merak ediyorum.Thh ya vereceğimi kim söyledi? Direkt icra ya da neresi ise ona avukat bakacak. Dosya işleme alınırsa savcıyla sa görüşmeye gideceğim. Her türlü mahkemeyi zorlarım.