❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Bende incehesaptan aldım beklemedeyim ama THH diyen arkadaşlara ben de hak aramaktan yana olsam da kabul ettiğimiz satış sözleşmesinde;

MADDE 6- TEMERRÜT HÜKÜMLERİ
Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmeliğin 9.maddesinin son fıkrası gereğince satıcı incehesap.com, sipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürerek (tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) ,sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ,bu durumu sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirmeyi taahhüd eder. Bu durumda , SATICI sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, Müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini ve varsa borç altına sokan tüm belgeleri geri iade edeceğini taahhüd eder.

Yani iptal olursa iptal nedeni olarak tedarik edilememe olarak gösterilecektir büyük ihtimal, yine de her halükarda THH hakkımız var ama sonuç ne olur bilemiyorum.
Sözleşmeyi kabul ettiniz:

1782127290463.webp

Devamında hemen parantez içinde "tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu" yazıyor, yani aslında stok dahi olsa kağıt üstünde tedarik edilemedi diye gösterip çok rahat savunma yapabilirler (ne satıcının ne de tedarikçinin işine gelmediği için), özellikle sipariş adeti bu kadar fazlayken.

Sizin ödeme yönteminizle alan belkide %1 dir, işlemesi içinde en az 1 gün geçmesi lazım ki gece aldık zaten hocam
Doğru. Milyonlarca tl satış oldu dün. 1 milyon tl havale olsa bile iyi faizi var. Siparişimi iptal edip aynı gün iade edildiği sürece bir şikayetim yok zaten. Fakat beni cumaya kadar oyalayıp iadeyi geciktirirlerse bu başka bir yere doğru gidiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Yok para işletme vs. arkadaşlar. Şüphe eden koysun iptali, ben koydum; anında döndü. Gelmeyecek, boşuna ümit etmeyin. Arkadaşın dediği gibi 300 500 kupon bile verseler büyüklüktür.

İnce iptal 500 tl hediye çeki mail atmış ürün yok vs diyor ama muadil aynı marka şu an sitelerinde satışta normalde muadil ürün vermesi gerekmez mi peki

Ekler

• 1000078517.webp
    1000078517.webp
    152.3 KB · Hit: 53
incehesap ile görüştüm şimdi, bu işlemi penta adlı üretici şirketin yaptığını söylediler ve ellerinde ürün olmadığını söylediler, onlar ellerindeki ürün sayısını kontrol ettikten sonra incehesapa dönüş yapacaklarmış, en geç çarşamba gününe kadar durum netleşir dediler

Fiyat hatası olduğu en baştan belliydi kendi adıma daha üstüne düşmeye gerek yok sinerji corsair den cevap yok muhtemelen o da iptal sağlık olsun denemeye değerdi :)

Geri