❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Bende incehesaptan aldım beklemedeyim ama THH diyen arkadaşlara ben de hak aramaktan yana olsam da kabul ettiğimiz satış sözleşmesinde;

MADDE 6- TEMERRÜT HÜKÜMLERİ
Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmeliğin 9.maddesinin son fıkrası gereğince satıcı incehesap.com, sipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürerek (tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) ,sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ,bu durumu sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirmeyi taahhüd eder. Bu durumda , SATICI sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, Müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini ve varsa borç altına sokan tüm belgeleri geri iade edeceğini taahhüd eder.

Yani iptal olursa iptal nedeni olarak tedarik edilememe olarak gösterilecektir büyük ihtimal, yine de her halükarda THH hakkımız var ama sonuç ne olur bilemiyorum.

ne hakkın var anlatsana
Aslında var hatta stok hatası derlerse bile aradaki farkı kendi ceplerinden karşılayarak başka bir siteden ürünü temin etme zorunluluğu var. Kendileri de ellerinde olan başka bir modelle ikame edebilirler ki kanun da bunu söyler. O yüzden herkesin hakkını araması daha doğru olur. Ben süreci devam ettireceğim, çok da umurumda olduğundan değil ddr4 sistemim her ihtiyacımı karşılıyor ama bilinçli tüketici olmak zorundayız ki firmalar da ayaklarını bir parça da olsa yorganlarına göre uzatsınlar.

Bende incehesaptan aldım beklemedeyim ama THH diyen arkadaşlara ben de hak aramaktan yana olsam da kabul ettiğimiz satış sözleşmesinde;

MADDE 6- TEMERRÜT HÜKÜMLERİ
Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmeliğin 9.maddesinin son fıkrası gereğince satıcı incehesap.com, sipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürerek (tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) ,sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ,bu durumu sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirmeyi taahhüd eder. Bu durumda , SATICI sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, Müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini ve varsa borç altına sokan tüm belgeleri geri iade edeceğini taahhüd eder.

Yani iptal olursa iptal nedeni olarak tedarik edilememe olarak gösterilecektir büyük ihtimal, yine de her halükarda THH hakkımız var ama sonuç ne olur bilemiyorum.
Hocam ben verelim vermeyelim demiyorum ama burada bi detay var. Ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu diyor. Depoyu su basarsa ürün gerçekten mevcut değilse gibi bir durumdan bahsediliyor bence.

Abdullah abi bunları görüyordur bence ondan da bir misilleme gelir mi karşı tarafa acaba
1782127275245.webp

Elimizdeki RAM'leri şu şekil piyasaya salıyoruz çok yakında :kappa:

Geri