❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Herkesin fikrine makul ve saygılı olduğu sürece saygım var 3 te 1 yada 4 te 1 fiyatına sipariş verdik gelirse ne ala ama gelmezse yok thh veririm yok şubu yaparım filan komik kaçıyor gerçekten millet neyin davasını güdüyor anlamak zor bu kadar üstüne düşülecek yada uzatılacak bir şey görmüyorum ayrıca tek tük bazı arkadaşlara siparişlere gidersede yine kimsenin benimkini neden göndermediniz deme hakkı da yok başta dediğim gibi fiyat indirim değil bariz hataydı yani ortada iddia edilecek bir hak arayışı olmamalı
Şöyle bir durum var hocam tüketici gördüğü fiyattan alabilir ben mağazada çalışıyorum fiyatı neyse biz ondan vermek zorundayız abartıya kaçanlar hariç normal tüketici o fiyattan gördüyse alacak hata varsa kendi sorunu

Madem hatalı fiyat hemen iptal etsene kardeşim. Ülkede adalet yok ki bunlara parayı işletmekten ceza yazsın. Ayrı deli gibi trafik aldılar sahte fiyat, reklamdan ceza almaları lazım.

Herkesin fikrine makul ve saygılı olduğu sürece saygım var 3 te 1 yada 4 te 1 fiyatına sipariş verdik gelirse ne ala ama gelmezse yok thh veririm yok şunu yaparım filan komik kaçıyor gerçekten millet neyin davasını güdüyor anlamak zor bu kadar üstüne düşülecek yada uzatılacak bir şey görmüyorum ayrıca tek tük bazı arkadaşlara siparişlere gidersede yine kimsenin benimkini neden göndermediniz deme hakkı da yok başta dediğim gibi fiyat indirim değil bariz hataydı yani ortada iddia edilecek bir hak arayışı olmamalı
sizin şu parası çok olan zenginleri koruma sevdanız bir bitmedi hakkımız var gideriz THH e

1-2 tane alanlar %50 indirim yiyen ram için thhden haklarını arasınlar bence. Sonuçta hukuken hakkınız var buna. Fiyat girme sorumluluğu kullanıcıya ait değildir. Az da olsa bir şansınız var.

Ama %75'lik indirim yemiş üründe fiyat hatası kararı çıkması çok daha olası veya çok sayıda set çekmişseniz boşuna başvurmayın ticari amaca gireceği için red yersiniz diye düşünüyorum.

Geri