❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

THH yolu gözüktü😎
1000021133.webp

THH'ye yapabileceğin en büyük sav bu tarz durumlarda şu:

Başka bir üründe de gerçek ve fiyat hatası olmayan bir indirim vardı. Kendilerinin sistemsel arızaları yüzünden bunu kaçırdım, kendilerine güvenerek onlardan sipariş ettim ve dolaylı/direkt yollardan mağdur oldum. Mağduriyetimin tazmini için sipariş ettiğim ürünü talep ediyorum bla bla.

thh'yi suistimal etmek ne zamandan beri bu kadar basit bir şey oldu, önüne gelen thh diyor adamlar iade yapmış zaten neyin tribi ki bu?
Hocam siz bayadır buralardasınız gibi daha önce böyle bir şey oldu mu ve paralar iade mi edildi gelme ihtimalinin olacağını düşünmüyorum adamın biri maşallah 100 200 tane aldığı için almasa bile zaten böyle indirimlerde maks 20 30 adet olur gibi biri hayrına vermiyorsa

Herkesin fikrine makul ve saygılı olduğu sürece saygım var 3 te 1 yada 4 te 1 fiyatına sipariş verdik gelirse ne ala ama gelmezse yok thh veririm yok şunu yaparım filan komik kaçıyor gerçekten millet neyin davasını güdüyor anlamak zor bu kadar üstüne düşülecek yada uzatılacak bir şey görmüyorum ayrıca tek tük bazı arkadaşlara siparişlere gidersede yine kimsenin benimkini neden göndermediniz deme hakkı da yok başta dediğim gibi fiyat indirim değil bariz hataydı yani ortada iddia edilecek bir hak arayışı olmamalı

Beyler 100 sayfa olmuş şimdi gördüm konuyu son durum ne gelen var mı hepsi iptal mi

Geri