Sinerji Bilgisayar Değişim Kararı Çıkan Ürüne Fiyat Farkı İstiyor

Reaksiyon skoru
6
Sinerji bilgisayardan 8 ay önce kingston renegade 2tb SSD almıştım arızalandı servise gönderdim iade değişim kararı çıkmış fakat benden fiyat farkı teklif ediyorlar ilk başta attıkları WD sn5100 benim SSD nin muadili olmadığı için kc3000 yada 990pro modelini talep ettim fakat çıkardıkları fiyat farkı normal stoktan çok daha pahalı benden para talep edebilirlermi

Ekler

• 1000086538.webp
    1000086538.webp
    106.3 KB · Hit: 37
  • 1000086522.webp
    1000086522.webp
    100.5 KB · Hit: 34
İade değişim kararından senden fark talep edemezler. Bu ne saçma iş. Ya ürünün değişimi sağlanacak ya da sana fatura iadesi yapılacak. Eğer fatura fiyatına razı olmazsan (Piyasa çok arttıysa) firmaya karşı diret. Baktın çok yokuş yapıyorlar THH başvuracağını söyle ve vakit kaybetmeden THH git.

Aynen diret yoksa thh git ayrıca şikayetvar gibi yerlerede yaz
Sondaki keyifli ve mutlur günler dileriz temennisi çok manidar yok aga hahikaten hepsiburada amazon gibi yerlerden başka ürün almayacaksın batıp gitsin hepsi hakettikler bu

birebir aynı ürünü veya performans muadilini eğer bunlar yoksa üst segmentini ücret talep etmeden vermeleri gerekiyor. ekstra ücret; sen eğer daha da üst segmenti keyfi kendin seçersen verirsin. örn: karar çıkan ssd 7000 okuma hızında pci-e 4.0 diyelim, sen gidip keyfi pci-e 5.0 12000mbps ssd seçersen fiyat farkını ödersin. firma açısından THH kararı çıkmasına rağmen bu kadar çiğlik yapıp emsal ürünü vermeyip ücret talep ediyorlarsa çok ayıp bir durum.

Sinerji bilgisayardan 8 ay önce kingston renegade 2tb SSD almıştım arızalandı servise gönderdim iade değişim kararı çıkmış fakat benden fiyat farkı teklif ediyorlar ilk başta attıkları WD sn5100 benim SSD nin muadili olmadığı için kc3000 yada 990pro modelini talep ettim fakat çıkardıkları fiyat farkı normal stoktan çok daha pahalı benden para talep edebilirlermi
Ama sanırım firma sana fatura iadesi teklif etmiş

birebir aynı ürünü veya performans muadilini eğer bunlar yoksa üst segmentini ücret talep etmeden vermeleri gerekiyor. ekstra ücret; sen eğer daha da üst segmenti keyfi kendin seçersen verirsin. örn: karar çıkan ssd 7000 okuma hızında pci-e 4.0 diyelim, sen gidip keyfi pci-e 5.0 12000mbps ssd seçersen fiyat farkını ödersin. firma açısından THH kararı çıkmasına rağmen bu kadar çiğlik yapıp emsal ürünü vermeyip ücret talep ediyorlarsa çok ayıp bir durum.
wd sn5100 vermek istediler 3240 tl farkla benim ssd daha üst segement ve dram li bende dram li bir ssd istedim durum resimde görüldüğü gibi

Geri