therise00
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
deathadder v3 pro genshin gelirse etiketleyebilir misiniz hocamniş bir ürün yılın en düşük fiyatında tercih edilebilir ama daha iyi ürünler var tabii ki razer fetişi olanlar için
Linkini paylaşırsan daha iyi olurniş bir ürün yılın en düşük fiyatında tercih edilebilir ama daha iyi ürünler var tabii ki razer fetişi olanlar için
var diye biliyorum aynısı arkadaşımda varBunda da klasik scroll sorunu var mı?
Rengi harika bence ama yinede pahalı diye düşünüyorumniş bir ürün yılın en düşük fiyatında tercih edilebilir ama daha iyi ürünler var tabii ki razer fetişi olanlar için
V2 de var deniyor kullanmadım V3 kullanıyorum beyaz 3 defa aldım 3 ude temiz çıktıBunda da klasik scroll sorunu var mı?
hocam bir dakika o kronik bir sorun mu çünkü şu an scroll tuşu yukarı kaydırınca bazen algılamıyor bazen çift algılıyor deathadder v3 pro varBunda da klasik scroll sorunu var mı?
Evet çoğu razer mousunde var razer cobra vardı önce scroll sonra sensör bozulduhocam bir dakika o kronik bir sorun mu çünkü şu an scroll tuşu yukarı kaydırınca bazen algılamıyor bazen çift algılıyor deathadder v3 pro var