60bin tl bütçe ile 5060 cırt kalıyor 32gb ram bağımsızAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok bilgiki değilim uzun yıllar gitsin istiyorum valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum nasıl değermi 32 ram ve 1tb ssd önemli
ddr4 sisteme artık 60k baglamam ve islemciyi 5600 5600x 5700x uclusunden biri yapmanı tavsiye ederim alıcaksanAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok bilgiki değilim uzun yıllar gitsin istiyorum valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum nasıl değermi 32 ram ve 1tb ssd önemli
ben onericek kadar bilmiyorum ama 60knın ederinin bu olmadıgını net biliyorum daha cok bilen arkadaslar yardımcı olabilirse daha iyi olurNe önerirsin 60klık rtx ekran kartı olsun
bu direkt kazık. 60k ya sistem önerisi konusu acAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ddr4 alman bu bütçede aşırı saçma olurAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle