slanderman
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Geri yükledim hocamGörsel mevcut değil
Hocam iade edebilirim ama uygun bi fiyata aldim alirkende farkındaydım durumun ama cok ufak olduğu icin sorun olur mu direk boyle kullansamAM5 Pin layout' a bakıldığında en sağ aşağıyı 1 satır 1. stun olarak baz alırsak sizin pin 19. satır 18. stun oluyor bu da VDDCR ye denk geliyor. VDDCR' nin manası işlemci çekirdeklerini besleyen pinlerden birisi.
Hiç bir problem çıkarmayabilir. Veya tam tersine sistemin geç açılmasına, karma kullanımda siyah ekrana düşüp restart atmaya vs. sebep olabilir. Eğer gerçekten çok iyi bir fiyata satın aldıysanız durumu satıcıya bildirin. Ortalama olarak 1000 1500 TL daha indirim talep edin. İstanbul' da 1-2 tane özel servis var. AM5 Soket değişimi ve pin düzeltme işinde iyiler. Gösterdiğiniz pin düzeltilebilecek gibi duruyor.
Önceki sahibide 9800x3d gibi bir islemciyle sorunsuz kullandığını söyledi taktiği zamandan kalma fotoğrafları attıAM5 Pin layout' a bakıldığında en sağ aşağıyı 1 satır 1. stun olarak baz alırsak sizin pin 19. satır 18. stun oluyor bu da VDDCR ye denk geliyor. VDDCR' nin manası işlemci çekirdeklerini besleyen pinlerden birisi.
Hiç bir problem çıkarmayabilir. Veya tam tersine sistemin geç açılmasına, karma kullanımda siyah ekrana düşüp restart atmaya vs. sebep olabilir. Eğer gerçekten çok iyi bir fiyata satın aldıysanız durumu satıcıya bildirin. Ortalama olarak 1000 1500 TL daha indirim talep edin. İstanbul' da 1-2 tane özel servis var. AM5 Soket değişimi ve pin düzeltme işinde iyiler. Gösterdiğiniz pin düzeltilebilecek gibi duruyor.
O pinin hangi fonksiyonu yerine getirdiği hakkında tek bilgi çekirdeklere güç beslemesi yapıyor. Anakart MSI olsa müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz pin tamiri/düzeltmesi veya 1 kereye mahsuz soket değişimi yapıyorlar. Asus için bu süreç ile ilgili bilgi almak gerekiyor. İstanbul içinde ince işçiliğine güvenilebilecek 1-2 tane özel servis de mevcut.Hocam iade edebilirim ama uygun bi fiyata aldim alirkende farkındaydım durumun ama cok ufak olduğu icin sorun olur mu direk boyle kullansam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önceki sahibide 9800x3d gibi bir islemciyle sorunsuz kullandığını söyledi taktiği zamandan kalma fotoğrafları attı