Yks 2028 Nasıl Hazırlanmalıyım ?

yigitgrbz

80+
Reaksiyon skoru
0
2028'de YKS'ye gireceğim ve bu sene 11.sınıfa geçeceğim, bu yaz tatilininde çalışmalara başlayacağım ama kafam çok karışık. Lütfen bu konudan anlayan arkadaşlar bu yaz,11.sınıf,11.sınıf yaz tatili ve 12 sınıfta ne yapacağımı söyleyebilir mi gerçekten kafam çok karışık.

Şimdi senin senende sistem değisme ihtimali var ondan kesin konuşamiyirum ama şuanki sisteme bakarak konuşursam. Bu yaz bence çok bir şey yok yapacak, ben normal odevler disinda baya yattim diye hatirliyorum ama paragraf cozebilirsin. 11'de tyt sosyal gibi konulara çalış ve 12 ye bırakma onun dışında pragraf cozebilirsin ve en onemlisi AYT konularina (artik 11 farkli biraz yeni sistemde ama neyse) 11 konularina iyi calis ve oturt önden gitmeye gerek yok. 11 yazında tyt sos mat fen fln cozebilirsin genel tyt denemesi de olur ekstradan. 12 de konularina iyi calis 12 nin ve bol tyt denemesine gir burada son tyt rotuşlarını yap (burada demek istediğim olabildigince arttir TYT netlerini ve ince noktalara çalış) 2. Döneme gelince konuları zaten neredeyse bitirmis olursunuz, o zaman AYT denemelerine ve branş denemelerine asıl ve böyle devam et TYT yi birakma o kadar son hafta kisa tekrar deneme cozulebilir veya dinlen.

Gene dedigim gibi bunlar bildigimiz YKS sistemi için ama yeni modelle değişme ihtimali var ondan o zamanki sisteme gore başka bir yol haritası çıkar ama temel mantık hep aynı: o dönemki konuları es geçme anla çalış, eski TYT ayarındaki konuları da tekrar et. Ayrıca hedefin nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü genelde 10 yazında çalışan görmedim, genel emin olmadiklarina çalış yeter önden gitme.

2028'de YKS'ye gireceğim ve bu sene 11.sınıfa geçeceğim, bu yaz tatilininde çalışmalara başlayacağım ama kafam çok karışık. Lütfen bu konudan anlayan arkadaşlar bu yaz,11.sınıf,11.sınıf yaz tatili ve 12 sınıfta ne yapacağımı söyleyebilir mi gerçekten kafam çok karışık.
Komple matematiği bitir. Asıl senende yani 12.sınıfta matematikten sadece deneme çözerek ilerle. Eğer matematik yanında zamanın kalıyorsa ki bence pek kalmaz fizik kimya biyoloji üçlüsünden birine başla ama matematiği halletmek çok yeterli.

Geri