🔥İndirim Philips 5500 Serisi Ep5541/50 22.754 TL

Aynıysa yeni çıkmış bir cihaz değil en az 1.5 yılı var bu cihazın. Ben alaı 7 ay falan oldu. Amazon depoda 16.500 civarina düştüğünüde çok gördüm.
Neyi kanıtlamaya çalışıyoruz peki tam olarak?Amazon depoda ki ürünle 0 ı kıyaslamıyorsunuz herhalde.

sarı siteye bakın derim. sıfır ya da sıfıra yakın yarı fiyatına bulmanız mümkün. ben sıfırı yarı fiyatına bulmuştum.

16800'e 3000 serisi olanı almıştım hala iade edip etmeme arasında kararsız kaldım. Dümdüz latte modu bile yok. İce latte yapmak için buz ve soğuk sütün üstüne mecbur sıcak espresso basıyorum.

3000 serisi bende de var eşimle kullanıyoruz buzlu kahve yapımında makine zorlanıyor sizde de öyle mi?
16800'e 3000 serisi olanı almıştım hala iade edip etmeme arasında kararsız kaldım. Dümdüz latte modu bile yok. İce latte yapmak için buz ve soğuk sütün üstüne mecbur sıcak espresso basıyorum.

Buzlu kahve olarak zaten bi iced coffe var onu kullanmıyorum, 5000 serisinde bile çok sulu yapıyor.
ben 1 yıldır makineye sahibim geçen bir deneyeyim bakayım nasıl diye bastım da baya bir zor yaptı ne hikmetse.

ben anneler gününde teknosadan 18 bine 5400 serisini aldım, yanında da 3500 liralık ütü hediyesi vardı. Makina güzel, TR menü yok sadece. 5500 serisi için çok olumsuz yorumlar var. Almadan önce mutlaka araştırın. Ben bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Kahvenin aroması da gayet güzel geliyor.

Kapsüller alüminyum içerdiği için zararlı değil mi?
Onu çok araştırmadım hocam da tam otomatik aldım bir tane nespressoyu da satıyorum, çünkü yani alan alıyor da bana pahalı geldi kapsülleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çekirdek öğütme kademesi kaça ayarlı sizin? 6 en dengeli diyolar da bilemedim.
En incenin bir iki tık üzerine getirin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,701
Üyeler
198,180
Son üye
rtmr
Geri