Sarı Sitedeki Bu Sistem Alınır mı?

Rainders

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba arkadaşlar bir sistem almak istiyorum yer Batman ve sarı sitedeki ilanlara bi ara göz gezdirdim bu ilan karşıma çıktı sizce alınır mı? bu sistem alınırsa ne kadara alınmalı?
Sistem

Yarı fiyatına bile alma

Yari fiyatina bile etmez

Merhaba arkadaşlar bir sistem almak istiyorum yer Batman ve sarı sitedeki ilanlara bi ara göz gezdirdim bu ilan karşıma çıktı sizce alınır mı? bu sistem alınırsa ne kadara alınmalı?
Sistem
yok artık daha neler . bu paraya 0 4k pc toplarsın valo cs de de cok daha fazla fps alırsın

Sistem
Bunlar kafayı yedi artık, kim bu satanlar çok merak ediyorum. Bir tane de değil PC kategorisinin yarısından fazlası böyle, sıfırdan pahalıya satanlar bile var aynı ürünü. Uzak durun Allah düşürmesin..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40 45k fiyat biçtim nasıl da atarlandı bi görseniz bunlar böyle reis yapacak bişi yok
Bi şey diyeyim mi satacak birisini bulur, millet alıyor valla üzülüyorum.

Bunlar kafayı yedi artık, kim bu satanlar çok merak ediyorum. Bir tane de değil PC kategorisinin yarısından fazlası böyle, sıfırdan pahalıya satanlar bile var aynı ürünü. Uzak durun Allah düşürmesin..

Knk adama fiyat biçmişler yine 60k civarı delriecem

Sırf anakartı sıfırı 35k diye rolleniyor

Knk adama fiyat biçmişler yine 60k civarı delriecem
Oh güzel valla, o yüzden koyuyorlar abi, önceden derdim kim alıyor bunları bu fiyattan. Adamlar satıyor ki koyuyor.

Sırf anakartı sıfırı 35k diye rolleniyor
ahaha :D Youtube da bir sayfa var böyle tek tek paylaşıyor bunları, ifşa ediyor. Öyle bir şey lazım bunlara her yerde.

Sistem
Knk bu fiyata komple masayı verirse bu fiyata anca öyle okey olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,454
Üyeler
198,139
Son üye
Woxified
Geri