O markayı hiç denemedim ürünün linkini özelden atabilir misinizBen amazondan Merrell almıştım gayet rahat ve hafif 2500 TL 'ye.
O markayı hiç denemedim ürünün linkini özelden atabilir misinizBen amazondan Merrell almıştım gayet rahat ve hafif 2500 TL 'ye.
Adidasın kendi internet sitesinde outlet v.b. kategorilerde benzer fiyatlar sürekli var. Açıkçası marka kendi sitesi de olsa bayi fiyatlarını domine edecek şekilde fiyat düşürmez. Bu modeller özelinde konuşursam söz konusu modeller genel olarak mükemmel kalitede değil. Hatta markanın terrex v.b. alt markalarını (Model serisi gibi görünüyor ama bence yavaş yavaş ayrı markaya dönüşüyor.) çıkarma sebebi de bu.O zaman adidasın kendi sitesinde çok daha ucuza satılması lazım ama oradada benzer fiyat var. Dediğiniz senaryoda kimsenin mağazalardan almaması lazım herkesin internetten söylemesi daha mantıklı değil mi ?
Ben linkteki ayakkabının aynısını mağazadan 3300 TL'ye aldım üretim yeri Endonezya ve linkteki üründe aynı yerde üretilmiş yani kalite farkı yok anlaşılacağı üzere farklı bir şeyler var
Ben de bilemiyorum ama garip İnşallah orijinaldir çünkü herkesin ulaşılabilir ucuz fiyata orijinal giymesini isterim
Daha fosforlusu yok mu kardeşim camideki çalan hırsız görse tövbe eder1800 lira yazdığınız ürünler amazonda 1200 1400 e satıldı geçen indirimde amazonda
7m serisinden 2 tane var bende günlük kullanıyorum
sahte değiller ve çok rahatlar ancak bunlar en alt seviye adidas
yine de alacaksanız amazon satıcılı üürün alın
geçen slazenger ayakkabı aldım birine iade etmek istedim ,çıkarttı 2 tane etiket bastırttı kutu üzerine içine koyacakmışım
içine not yazacakmışım kargo ücretini de ben ödeyecekmişim üstelik bana ait ve herhangi bir kargo indirimi yok niğdeye gidecek kargo .
kargocu bana 440 tl ücret çıkarttı ayakkabının kendisi 790 tl
göndermedim
bu da bana ders oldu
ek:
hakiki adidas kalitesi istiyorsanız 2000-2500 civarında olsun diyorsanız
alınabilecek ucuz ayakkabı budur
Yalan. Yeni aldım %45 indirimdeyken hepsiburadadan. Orjinal kaliteli ve çok rahat.Trendyol sahte ürün satmıyor ama aynı sıkıntı hepsiburada 'da oluyor. Sanırım üretim yerinden fark ediyor kaliteleri çok farklı bunu yorumlarda da görebilirsiniz.
Daha düzgün renkte kaliteli önerdiğin var mı? Mümkünse siyah ve beyaz olan1800 lira yazdığınız ürünler amazonda 1200 1400 e satıldı geçen indirimde amazonda
7m serisinden 2 tane var bende günlük kullanıyorum
sahte değiller ve çok rahatlar ancak bunlar en alt seviye adidas
yine de alacaksanız amazon satıcılı üürün alın
geçen slazenger ayakkabı aldım birine iade etmek istedim ,çıkarttı 2 tane etiket bastırttı kutu üzerine içine koyacakmışım
içine not yazacakmışım kargo ücretini de ben ödeyecekmişim üstelik bana ait ve herhangi bir kargo indirimi yok niğdeye gidecek kargo .
kargocu bana 440 tl ücret çıkarttı ayakkabının kendisi 790 tl
göndermedim
bu da bana ders oldu
ek:
hakiki adidas kalitesi istiyorsanız 2000-2500 civarında olsun diyorsanız
alınabilecek ucuz ayakkabı budur