Lenovo Legion 0.5 Ms (Mprt) 320hz Ips Gaming Monitor 67d4gac3tk 5999 TL

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,211

1782393095771.webp

satıcı hepsiburada alıcısına hayırlı olsun

baya iyi fiyat

Lenovo marka monitör kullananlar için

Program adı Lenovo Lenovo Artery (diğer adıyla Lenovo Display Control Center). isimli uygulama var bazı modellerinde joystick olmadığı için ayarlaması epey zor oluyor burada bütün ayarlar var hiç montiörü ellemeden ayarlayabiliyorsunuz ayrıca monitörden ayarlarken modlar kısıtlı oluyo burada kendi özel modlarınızı oluşturabilirsiniz renk ayarı için geminden yardım alabilirsiniz oynadığınız oyunları veya kullanım amaçlarınızı yazın size tarif ediyor.

Hali hazırda sistem toplarken aldığım 2. veya 3. parçaydı ram eksik olduğundan henüz kurup deneyemedim 6100tl ye almışım fiyat iyi derken daha da düşmüş. Renk olaylarının kötü olduğundan bahsediliyordu forum tarafından ama onu da belirli ayarlamalarla düzeldiğini söylemişlerdi. İşim şuan için rekabetçi oyunlar olduğundan çok fazla renge takılmayacağımı umuyorum ki 2018 den beri devam ettiğim 60hz laptop ekranında geçeceğimden dolayı bana renkler ne kadar kötü dense dahi iyi geleceğine eminim :D

2K VA panel indirimini bekliyorum 8K'dan bi dusmedi ama bu gozume iyi geldi.

Aktif kullanıyorum güzel monitör

Hayırlı olsun Işık sızması konusunda net test ve inceleme yaptınız mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun Işık sızması konusunda test yaptınız mı siyah ekranda
ışık sızması baya var bendeki modelde ama rahatsız etmiyor beni

Hayırlı olsun Işık sızması konusunda net test ve inceleme yaptınız mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun Işık sızması konusunda test yaptınız mı siyah ekranda
Yapmadım ya da hatırlamıyorum ama dikkatimi hiç çekmedi ya hocam

Asus rog strix xg249cm den geçecem AOC 25G4SXU 24,5" 310 Hz 0,3 ms GSync Pivot Yükeklik Ayarlı HDR400 Fast IPS Oyuncu Monitörü https://amzn.eu/d/0aEYgVpn sipariş verdim 2 gün önce 9k ya iptal edip alsam mı kararsız kaldım

Beyler 1080p Hz önemli değil rengi güzel gösteren model ne tavsiye edersiniz 2k da olur oyun oynamıyorum birşeyler izliyorum sadece

Geri