🔥İndirim Gigabyte 27" Mo27u2 4k OLED Peşin Fiyatına 3-6-9 Taksit 33.315 ₺

TheDarkKnight

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Dip fiyat. Takip edenler kaçırmasın :)
F/p olarak kendi sınıfının en iyisi bence.

NOT: Satıcı İncehesap ve fiyat Trendyol Plus üyelerine.

1782461588147.webp

• Ekran Boyutu: 27 inç
  • Panel Tipi: 4. Nesil QD-OLED (5 katmanlı Tandem OLED yapısı)
  • Çözünürlük: 4K UHD (3840 × 2160)
  • Yenileme Hızı: 240 Hz
  • Tepki Süresi: 0.03 ms GTG
  • Dahili Hoparlör: Var (2 × 5W stereo hoparlör)
  • VESA Desteği: Var (100 × 100 mm standart montaj yuvası)
  • Ergonomi: Yükseklik ayarı, pivot (dikey kullanım), sağa-sola dönme (swivel) ve eğme (tilt)
  • Renk Gamı: %99 DCI-P3 kapsamı ve Delta E ≤ 2 fabrika kalibrasyonu
  • HDR Standartları: VESA DisplayHDR True Black 400 ve 1000 nit tepe parlaklık modu
  • Bağlantı Noktaları: 2 × HDMI 2.1, 1 × DisplayPort 1.4, 1 × USB Type-C (18W Güç Dağıtımı ve DP Alt modu), 2 × USB 3.2
  • Ek Özellikler: KVM Switch, yapay zeka destekli OLED Care koruması ve Tactical Switch düğmesi.

Son düzenleme:
Çok iyi monitör

Çok iyi monitör
Hocam hatırlarsanız geçen sizin amazon başlığından almıştım bende. Kullandıkça gözüm alışıyor ve oled farkını hissediyorum. Şu an oldukça memnunum. Özellikle tepkiselliğinden ve renklerin canlılığından dolayı. İmkanı olan geçmeli oled'e bence. Kullanım zevkini arttırıyor. Fiyat olarakta bu model kendi sınıfında rakipsiz bence şu an :)

Hocam hatırlarsanız geçen sizin amazon başlığından almıştım bende. Kullandıkça gözüm alışıyor ve oled farkını hissediyorum. Şu an oldukça memnunum. Özellikle tepkiselliğinden ve renklerin canlılığından dolayı. İmkanı olan geçmeli oled'e bence. Kullanım zevkini arttırıyor. Fiyat olarakta bu model kendi sınıfında rakipsiz bence şu an :)
sdr içeriklerde srgb, hdr içeriklerde dcip3 kullanırsan daha da az rahatsız ediyor

alın aldırın valla ben asus tandem oled aldım pişmanım bunu almadığıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,023
Üyeler
198,227
Son üye
Yunus24
Geri