İyi forumlar dostlar, dün çocukluğumun internet kafesine gidip bir bilgisayar toplamak istediğimi belirttim. Kendim daha önce burda da konu açmıştım işte 9060 XT, ryzen 5 7500F falan filan, bana sordu hangi parçalardan oluşucak diye ben işte saydım ryzen 5 7500f dedim "çöp" RTX 5060 TI 16 GB dedim ona da "çöp" diye karşılık verdi. Sonra babama döndü dedi ki "abi dedi toplamışken gözü arkada kalmayacak bir kasa toplayalım hem o rahat olsun hem sende rahat olursun" dedi bizde tamam dedik. Ryzen işlemci olarak Ryzen 7 7800x3d (threeD diye bir telafuz kullandı o bu oluyor sanırım) RTX 5070, Ram 32 idi ama 95k falan tutuyordu o yüzden 16 olmasını istedim 85 oldu. sadece işlemci ve ekran kartını biliyorum diğerlerini bilmiyorum nasıl bir kasa çıkıcak? Sizlerin tahminleri olabilir mi? Ek olarak birde sıvı soğutma çözelim dedi sana, arkasında duran raflarda gamepower sıvı soğutucusu duruyordu. Ben kule tipi olsa daha iyi olur dedim ama "antalyada yaşıyoruz kardeşim kule tipi kesmez seni dedi" bende onayladım artık. Pişman olma gibi bir durum olur mu? İşlemci gerçekten çıkabileceğim en üst seviye işlemcilerden birisi.
EKLEME: Birde okuyan arkadaşlar bir şeyi belirtebilirsiniz çok güzel olur. Bu işlemci ve ekran kartı beni ne kadar götürür?
EKLEME: Birde okuyan arkadaşlar bir şeyi belirtebilirsiniz çok güzel olur. Bu işlemci ve ekran kartı beni ne kadar götürür?